Call of duty 4 - sekání Vyřešeno
Call of duty 4 - sekání Vyřešeno
Zdravím, chtěli jsme si dát LANku v CoD 4 a zjistil, jsem, že se mi to seká (trhá, problikává). Stalo se to až po čisté instalaci OS (měnil jsem HDD-odešel). Před tím šla hra krásně plynule. Například Battlefield 4 mi jede krásně. Nevěděl by někdo co by to mohlo dělat? Něco co by mi třeba v PC mohlo chybět? Díky. Mám tento notebook: http://www.czc.cz/asus-k53sd-sx981v-hneda/112171/produkt
MB MSI B250M Gaming Pro, CPU Intel Core i5-7500 3,4 GHz, RAM 2x8GB 2400MHz, VGA MSI GeForce GTX 1050 Ti, SSD 120 GB, SSD 1 TB, HDD 1 TB 7200 ot., Chladič CPU COOLER SilentiumPC Spartan 3 Pro, Zdroj Corsair VS650, CASE AeroCool V3X
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Call of duty 4 - sekání
Ahoj,
máš nainstalované všechny ovladače a jejich nejnovější verzi?
máš nainstalované všechny ovladače a jejich nejnovější verzi?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Re: Call of duty 4 - sekání
grafickou kartu nVidii jsem aktualizoval, ostatní jsou ovladace nainstalované přímo z Asusu. Nevim jak zjistit, zda jsou aktualni.
MB MSI B250M Gaming Pro, CPU Intel Core i5-7500 3,4 GHz, RAM 2x8GB 2400MHz, VGA MSI GeForce GTX 1050 Ti, SSD 120 GB, SSD 1 TB, HDD 1 TB 7200 ot., Chladič CPU COOLER SilentiumPC Spartan 3 Pro, Zdroj Corsair VS650, CASE AeroCool V3X
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 43
- 89952
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 16:32