Zdravím,
dnes jsem si nainstaloval modpack pro hru Arma 2:OA, modpack se nazývá Island life, po první připojení jsem četl, že je dobré začínat za civilisty, za civilistu jsem začal ovšem na začátek jsem čekal nějáké vysvětlivky co a jak funguje a vůbec nic, žádné vysvětlivky, proto se ptám, jak mám tedy začít? Co bych měl dělat na začátek? Předem děkuji.
Arma 2:OA Island life?
- midder
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Arma 2:OA Island life?
Ahoj,
je to jednoduché, prostě si najdi práci a vydělávej peníze. Tyhle Island módy nemají moc co dělat pokud již máš určitou základnu peněz. Nejčastěji potom prostě přepadávám lidi, kupuji zbraně a tak podobně. Zrovna Island life bych moc nedoporučil, to je už lepší Epoch, který je sice o zombie, ale jsou tam i AI mise a potom samozřejmě globání PVP (player vs player). :)
je to jednoduché, prostě si najdi práci a vydělávej peníze. Tyhle Island módy nemají moc co dělat pokud již máš určitou základnu peněz. Nejčastěji potom prostě přepadávám lidi, kupuji zbraně a tak podobně. Zrovna Island life bych moc nedoporučil, to je už lepší Epoch, který je sice o zombie, ale jsou tam i AI mise a potom samozřejmě globání PVP (player vs player). :)