Zdravím přátelé, mám problém se svým notebookem. Mám ho teprve od listopadu 2015, je to výborný notebook na vše možné, neseká se, není pomalý nic...Jen ve hrách nastává problém... Například CS:GO mi jede na cca 40 fps,což nikdo z mého okolí nechápe. Dále i CS 1.6 nejde plynule, seká se obraz... to prostě není možné. Jako první jsem kontroloval spuštěný Vysoký výkon, jestli je hra přidána v grafice, vše sedí... Není to pro mě pochopitelné, protože ntb má 4Gb grafiku AMD radeon R9...
Náhled NTB je zde: http://notebooky.heureka.cz/lenovo-ideapad-z51-80k600hxck/
Přes PC nejsem nějaký odborník nebo tak, budu všem vděčný za jakoukoliv pomoc, protože z her nemám opravdu nic...Díky všem!
Malé fps/lagy
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Malé fps/lagy
Nespouštíš to na integrovaný grafice? I kdyby jsi to spouštěl na dedikovaný tak ta grafika je dost slabá a kdyby jsi tu hru spouštěl ve full hd tak už má docela dost velký problémy, což bych s většim nastavením viděl těch 40fps reálně..
nene,spouštím to normálně v dedikovaný na střední detaily... to je prostě hloupost 40 fps... Hlavně mě úplně zaráží ten neplynulý obras v CS 1.6, když jsme hráli LAN se známými,jejich obraz šel krásně plynule,kdežto můj... je to stará hra...
Cokoliv AMD do ntb nepatří.. Do velkého stolního PC klidně. AMD se přehřívá, a Notebook to nestačí chladit. Pak následujou pády a přehřívání.
Jinak ta grafika je dost slabá. Nvm proč si všichni myslí "4GB grafika, to bude dělo.." ale ve skutečnosti je to většiniu naopak..
Něčím museli vykompenzovat tu i7, tak tam dali slabou GPU.
Jinak ta grafika je dost slabá. Nvm proč si všichni myslí "4GB grafika, to bude dělo.." ale ve skutečnosti je to většiniu naopak..
Něčím museli vykompenzovat tu i7, tak tam dali slabou GPU.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Jako to je všechno hezké, co tu píšete, ale mohl by mi někdo prosím alespoň trochu pomoct?
Ta grafika, aˇje to sebevětší šunt, tak snad 1.6 by ji problémy dělat nemělo ne?
Ta grafika, aˇje to sebevětší šunt, tak snad 1.6 by ji problémy dělat nemělo ne?
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám gtx 970, mám v cs 1.6 zamknutých 60fps a stejně se mi zdá ten pohyb hrozně neplynulej.. nikdy jsem to nijak nevyřešil.. tohle mi to dělalo vždy a na všech počítačích..
Tak zkus do konzole fps_max 100
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
To napsání už jsem zkoušel a nepomáhá...
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
WinDroid píše:Já mám gtx 970, mám v cs 1.6 zamknutých 60fps a stejně se mi zdá ten pohyb hrozně neplynulej.. nikdy jsem to nijak nevyřešil.. tohle mi to dělalo vždy a na všech počítačích..
a proč máš zamknutých 60 FPS? však s tím je to nehratelný

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nehratelná hra s 60FPS? 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nevím, jestli ti pomůžu, ale já mám podobný problém se svým notebookem HP ENVY dv6. Kvalitou je tvůj notebook asi někde jinde, přiznávám, ale mi jede WoT na 40 FPS MAX :( Dělal jsem už vše možné, nepomohlo nic. Ale co mi bylo řečeno, tak ty HP-čka prý mají problém s chlazením. Něco na tom bude, první bitvu jedu i na 100 FPS, ale každou další pak na 40 FPS. A noťas hřeje teda dost. Profoukl jsem chladící otvory a podložil notebook vzadu, aby byly ty chladící otvory ve vzduchu a trochu to pomohlo, bylo to poznat. Píšeš, že nemáš notebook starý, tak zasraný prachem asi nebude, ale kdoví, jak tam mají řešeno to chlazení. Ještě jsem se nedokopal k pořízení si aktivní chladící podložky, ale asi zkusím, třeba to bude cesta. Tak snad jsem nebyl moc off topic :)
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2528
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek