Čuste gameři :),
mám menší problém......Před dvěma měsíci jsem si koupil nový NTB od ASUSU za skoro dvacet. Byl jsem za něj rád a i jsem si konečně zvyknul na windows 10

, ale teď mě začíná sr.t..... Vlastním dvě origo hry (GTA 5 a Arma 3), které běží skoro na full grafické nastavení. Ale pak mám ještě jednu a to AION. Kdo nezná, tak se jedná o free online hru, kterou hraji přes NCsoft louncher. Tuto hru hraji na rozlišení tvz.: automatické rozpoznání. Když jí zapnu, načítání probíhá krásně. Když jí hraji, textury najíždí ladně, hra se nijak neseká...prostě vše OK. Jenže jakmile zapnu editor postav a jdu si vytvořit novou postavu, tak celá ta postava je černá......něěěkdy ta postava problikne a jde vidět v milisekundě její normální vzhled

Děje se to pouze v té tvorbě a pouze ta postava, její oblečení, schopnosti a stíny jsou temně černé bez textur. Snížil jsem nastavení na very soft a nic...Přeinstaloval jsem grafiku a stále nic.....Jinak update a patche u hry jsou aktuální a i u grafiky. A používám ovladač Geforce Experience :) Notebook se mi nepřehřívá... max 40°C.....mám i chladící podložku...je to můj mazel

Tu hru si nainstaloval můj brácha na PC => window 7, 2GB RAM, Intel Pentium, Grafika.....nevm, ale je za 1500

Na pc mu ta hra běží bez problému.....tak fakt nevím, čím to je :/ Napadlo mně, že je to bud WINDOW 10kama nebo že mám nastavené rozlišení u hry 1920x1080 nebo mi něco v NTB chybí.... a nebo je v háji celej NTB
Moje sestava => Intel Core i5 s HD grafikou, 8GB RAM, HDD 1T, Windows 10, grafika Nvidia Geforce 940M

Cokoliv budete potřebovat....dodám...screenshoty nebo potrobnější popis :) Prosím o radu, protože bych rád věděl, zda je to NTB nebo hrou :) Díky všem