Dropovaní fps z 50-70FPS na 13FPS v CSGO
Dropovaní fps z 50-70FPS na 13FPS v CSGO
Ahoj hraji na notebooku Counter Strike Global Offensive a mám normalně 50-70 FPS ale po chvilce mě to vždy na chvilku 2-3 Sekundy dropne na 13-17 FPS a při střílení je to těžké.. mám nastavený Vysoký Výkon a při hraní mám zhruba 65-75 Stupnu na CPU .. chladící podložka nepomáhá, notebook jsem vyčistil ale i přes to to dělá .. i když dám rovnovahu tak to dělá.. notebook tu hru v pohodě rozjede v notebooku mam OS Win 10. a mám pocit že větráček se točí strašně pomale nebo spíš to vubec nechladí.. a podložka nic nedělá i když ji tam nemam tak je to furt stejné.. byl bych rád za každou radu.. Díky
Re: Dropovaní fps z 50-70FPS na 13FPS v CSGO
Tak to vypadá, že ti teplota CPU ovlivňuje výkon ve hře a pokud se ti ani větráčky netočí, tak je něco špatně. Pokud ve SpeedFanu máš možnost regulovat otáčky ventilátoru, tak bych zkusil tuhle možnost a pokud ne, tak snížít procesor ze 100% na 95%. Nastavuje se to v možnosti napájení. Nastav si na vysoký výkon -> změna nastavení schématu -> změnit pokročilé nastavení napájení -> řízení spotřeby procesoru -> maximální stav procesoru = tam jsou ty procenta. Pak by tam měla být i možnost chlazení Aktivní vs pasivní. Mrni na to co tam máš a vyzkoušej to.
Mám tam Aktivní a dal jsem to teda ze 100% na 95% vyzkouším a pak dám info. ve speedfanu mě to větráčky neukazuje..
Dodatečně přidáno po 10 minutách 11 vteřinách:
Furt stejné. ale to asi nevyřeším notebook není nejlepší možnost na hraní her.
Dodatečně přidáno po 10 minutách 11 vteřinách:
Furt stejné. ale to asi nevyřeším notebook není nejlepší možnost na hraní her.
Nedělá to po nějakém updatu? Mě taky jednu dobu dropovaly FPSka v CS:GO. Zkontroluj zda se větráček opravdu točí, ale pokud máš teploty při zátěži do 75°C, tak asi točí. Dělá to i na adaptéru, i na baterii? Další možnost je CS:GO přeinstalovat.