,,Rozbité" textury - GTA 5 Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Luky1996
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

,,Rozbité" textury - GTA 5  Vyřešeno

Příspěvekod Luky1996 » 23 dub 2016 18:46

Zdravím zdejší komunitu. Mám takový docela velký problém. Pro začátek uvedu specifikace PC.

CPU: Intel Core2 Quad Q6700 2,6GHz přetaktovaný na 3GHz
RAM: 4GB Kingston HyperX DDR2 800MHz
GPU: Asus GeForce GTX 280
Disk: SSD 240GB

Na téhle konfiguraci hraji už nějakou dobu. Na střední detaily, ale nikdy dříve jsem se s tímhle problémem nesetkal. Odehrál jsem v GTA 5 asi 45 hodin a bez žádného výraznějšího problému. Až dnes, poté, co jsem vyměnil starý monitor za nový. S ním se změnilo i rozlišení z původních 1366x768 na 1600x900. Tak první podezření by mohlo padnout na ten monitor, ale raději bych se poradil se zdejší komunitou o nějakém jiném řešení. Přiložím foto a video. Ještě mě napadají ovladače, ale ty jsem neměnil, tak netuším, proč se to projevilo až teď.

Verze hry je pro social club, nikoli pro steam. Žádný jiný zásah do hry (módy, úpravy apod.) není. Pokud se ty textury takto rozbijou, dropnou fps hodně nízko. Vyzkoušené postupy jsou změna rozlišení hry na původních 1366x768 a změna nastavení různých detailů. Ani jedno nepomohlo. Ještě bych dodal, že někdy to udělá po cca 20ti minutách hraní, a někdy to udělá jen, co vyjdu z domu.

Děkuji mnohokrát za rady.

20160423182939_1.jpg

Video: https://www.youtube.com/watch?v=rgoPlTRoOEw

Reklama
Kubas_inko
Level 3
Level 3
Stav:

Re: ,,Rozbité" textury - GTA 5

Příspěvekod Kubas_inko » 23 dub 2016 18:50

to je grafikou (driver) (nevím proc, ale me se to delo u hodne her, ale uz v pohode funguje přez 3 roky) delo se mi to uplne nahodne, ale nedokazal jsem vytusit, kdy se to treba stane

Luky1996
nováček
Stav:

Re: ,,Rozbité" textury - GTA 5

Příspěvekod Luky1996 » 23 dub 2016 18:54

Aha, takže v tom případě bych měl zkusit nahrát starší ovladače. Momentálně mám poslední, co pro moji grafiku vyšly. Že už je to starší kousek :) Dobře, vyzkouším jiné ovladače a napíšu, jestli to pomohlo. Zatím děkuji.

Dodatečně přidáno po 1 hodině 30 minutách 39 vteřinách:
Zatím to vypadá, že starší ovladače problém vyřešily. Takže to asi budu považovat za vyřešené. Díky.

Zpět na “Hry”