Zdravím, koupil jsem si Skyrim, nainstaloval včetně oficiálního HD Graphic patche a po shlédnutí úvodní sekvence po vystoupení ze žebřiňáku se mi na obrazovce objevily písmena ÁÚ Ň (viz. screenshot). Mám zapnuté české titulky, zkoušel jsem vypnout/zapnout, ty znaky tam stále jsou. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jak se toho případně zbavit? :)
Díky.
TES Skyrim (steam) - podivné znaky na obrazovce:
Re: TES Skyrim (steam) - podivné znaky na obrazovce:
Tak pokud na tohle nekdo prijde, poslu mu kilo. Ja hledal a nic. Dela mi to ale jen na 2560x1440
zkus reinstalovat hru.
dvorakj píše:Dela mi to ale jen na 2560x1440
Přesně tak.
Reinstall nepomohl...
Nepomuze reinstall ani jine skiny. Ja vyzkousel milion veci. Dela to JEN u cestiny, chyba je v tom a zdrojaky nemame
Tak nainstalujte jinou češtinu. dá se sehnat lehce když si to zadáte do googlu
To nefunguje, protože ty češtiny jsou většinou riplé právě z verzí od Cenegy. Nenašel jsem alternativní překlad, jak tomu bylo např. u Oblivionu.
Zdravím,
nevím jestli to bude ještě někoho zajímat, ale přišel jsem na to jak se těch znaků zbavit. Cenega samozřejmě nepomohla, informoval jsem je o tom problému před pěti lety a nic neudělali. Takže když jsem se teď rozhodl Skyrim znovu projít se všemi DLC a zjistil, že ty znaky tam pořád jsou tak jsem se po tom rozhodl pátrat, trochu hrabání v souborech a nakonec se mi to povedlo opravit.
Tam kde máte nainstalovanou hru v pod adresáři Data\Interface\ je soubor "translate_czech.txt" ten otevřete v textovém editoru a na řádku č.184 je napsáno "$LEVEL UP NOVÁ ÚROVEŇ" tak to přepište na "$LEVEL UP NOVA UROVEN" a máte opraveno.
Pokud by jste měli nějaké dotazy na mě a nebo by Vám to pořád nefungovalo, napište mi.
nevím jestli to bude ještě někoho zajímat, ale přišel jsem na to jak se těch znaků zbavit. Cenega samozřejmě nepomohla, informoval jsem je o tom problému před pěti lety a nic neudělali. Takže když jsem se teď rozhodl Skyrim znovu projít se všemi DLC a zjistil, že ty znaky tam pořád jsou tak jsem se po tom rozhodl pátrat, trochu hrabání v souborech a nakonec se mi to povedlo opravit.
Tam kde máte nainstalovanou hru v pod adresáři Data\Interface\ je soubor "translate_czech.txt" ten otevřete v textovém editoru a na řádku č.184 je napsáno "$LEVEL UP NOVÁ ÚROVEŇ" tak to přepište na "$LEVEL UP NOVA UROVEN" a máte opraveno.
Pokud by jste měli nějaké dotazy na mě a nebo by Vám to pořád nefungovalo, napište mi.
Naposledy upravil(a) Martab dne 19 čer 2016 12:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Toto je diskuzní fórum, né soukromá poradna, takže problémy se řeší v tématech, né přes SZ...
Důvod: Toto je diskuzní fórum, né soukromá poradna, takže problémy se řeší v tématech, né přes SZ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2505
-
od sim20
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 20:07