Skyrim FHD + čeština - nežádoucí znaky na obrazovce.*

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

exe.more
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Skyrim FHD + čeština - nežádoucí znaky na obrazovce.*

Příspěvekod exe.more » 29 črc 2015 00:55

Zdravím, při vyšším rozlišení jak 1920x1080 mám na obrazovce permanentně ve stejné pozici pár znaků - jen s aktivovanou češtinou. Asi bych to ani neřešil, pokud by ovšem ony znaky nezasahovaly do textů. Neví někdo, kde a v čem to opravit? Nerad bych hrál jen ve full HD nebo bez češtiny.

//problém ...

//mmmartin
Přílohy
ScreenShot2.jpg
MB Asus B85-Pro gamer , CPU Intel Xeon E3-1231V3, RAM 16 GB CL9 Crucial Ballistix 1600 MHz, GPU MSI GTX 980Ti Gaming 6G, SSD Crucial MX200 250GB, HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB. Zabaleno v: CASE Fractal Design Define R5 s: PSU Corsair RM 650W. LCD Dell U2515H

Reklama
madPav3L
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Skyrim FHD + čeština - nežádoucí znaky na obrazovce.*

Příspěvekod madPav3L » 19 čer 2016 12:19

Zdravím,

nevím jestli to bude ještě někoho zajímat, ale přišel jsem na to jak se těch znaků zbavit. Cenega samozřejmě nepomohla, informoval jsem je o tom problému před pěti lety a nic neudělali. Takže když jsem se teď rozhodl Skyrim znovu projít se všemi DLC a zjistil, že ty znaky tam pořád jsou tak jsem se po tom rozhodl pátrat, trochu hrabání v souborech a nakonec se mi to povedlo opravit.

Tam kde máte nainstalovanou hru v pod adresáři Data\Interface\ je soubor "translate_czech.txt" ten otevřete v textovém editoru a na řádku č.184 je napsáno "$LEVEL UP NOVÁ ÚROVEŇ" tak to přepište na "$LEVEL UP NOVA UROVEN" a máte opraveno.

Pokud by jste měli nějaké dotazy na mě a nebo by Vám to pořád nefungovalo, napište mi.
Naposledy upravil(a) Martab dne 19 čer 2016 12:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Toto je diskuzní fórum, né soukromá poradna, takže problémy se řeší v tématech, né přes SZ...

Zpět na “Hry”