Divoké kmeny
- Daedalus.cz
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem se tam naveden a nalákán po přečtení vašich příspěvků zaregistroval a uvidíme.....
Třebas vyzkouším i ten Travian, ale mám vůči němu podprahovou averzi (zatím) - díky nějakým spamerům, kteří dávali odkaz na něj do každé diskuse někde na Atlas či Centrum. Ale již několik let diskuse nesleduji a tak možná někdy juknu i na toho Traviana........
Díky za info o těchto stránkách......snad mne nikdo hned nezmastí.......

Třebas vyzkouším i ten Travian, ale mám vůči němu podprahovou averzi (zatím) - díky nějakým spamerům, kteří dávali odkaz na něj do každé diskuse někde na Atlas či Centrum. Ale již několik let diskuse nesleduji a tak možná někdy juknu i na toho Traviana........
Díky za info o těchto stránkách......snad mne nikdo hned nezmastí.......

Můj první stroj: Atari 800XL
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
přesně tak. pokud u toho opravdu nevydržíš, tak tě vyfarmí.musíš to pořád kontrolovat.znám. traviana jsem hrál na travian.com a byl jsem v první desítce celého prvního serveru.to vám povím, to byly stresy. pak jsem přišel na to, že to za to vůbec nestojí a účet smazal (nikdo ho nechtěl)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hmmmmm..... lehce to vyzkouším a asi to půjde do PC řitky ....
Docela mne hned zarazilo, že abych mohl stavět nějaké budovy ve větší míře, musím zakoupit Premium účet...... Takže mají všichni rovné podmínky ale někteří ještě rovnější.....?
Jinak snad každá PC hra je dobrá pouze na žraní času, nebo snad ne ? (to bude zase rozhořčených odpovědí..
)
Docela mne hned zarazilo, že abych mohl stavět nějaké budovy ve větší míře, musím zakoupit Premium účet...... Takže mají všichni rovné podmínky ale někteří ještě rovnější.....?

Jinak snad každá PC hra je dobrá pouze na žraní času, nebo snad ne ? (to bude zase rozhořčených odpovědí..

Můj první stroj: Atari 800XL
- Daedalus.cz
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav: