Na Lolku mám asi 1500 hodin, ale už mě to tolik nebaví. CS:GO jsem si nedávno koupil pouze pro benchmarkování, jinak tu hru jako takovou opravdu nemám rád. PUBG jsem hrál asi tak 10 hodin a pak mě to přestalo bavit, dívám se pouze na streamy. Není tam žádná hloubka, pořád mi to přijde jako to samé.
 Na Lolku mám asi 1500 hodin, ale už mě to tolik nebaví. CS:GO jsem si nedávno koupil pouze pro benchmarkování, jinak tu hru jako takovou opravdu nemám rád. PUBG jsem hrál asi tak 10 hodin a pak mě to přestalo bavit, dívám se pouze na streamy. Není tam žádná hloubka, pořád mi to přijde jako to samé.Singleplayer hry mne baví mnohem více. Můžu se v nich zastavit, užívat si prostředí a grafiku, odhalovat tajemství. Skyrim jsem hrál asi 4 roky bez modů, neskutečně mne ta hra bavila. U Witchera jsem také vydržel hodně dlouho. V Dirtu si užívám realistickou grafiku a zvuk motoru auta. Teď jsem hodně hrál Mass Effect Andromeda.
Moje vzpomínky na hraní her nejsou o bezduchých střílečkách a měření virtuálních penisů, ale o příbězích a objevování v singleplayer hrách.