Neví někdo jestli jde zamezit rostahovaní zaměřovače při střelbě.Vím že to jde při pohybu ,ale ta střelba.
Díky
cs 1.6
- onewinger
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: cs 1.6
Myslím že to je Nastavení-Multiplayer- A tam je obrázek zaměřovače a pod ním by mělo být na výběr z několika variant, nejspíše tam budeš mít Auto
já používám small

Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
To nebude ono.Small mam taky i dynamiccrosshair,ale porad nevim estli jde zamezit roztahovani zaměřovače při střelbě.
to by byl podle mě cheat
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ale nebyl cheat je na to nakej prikaz bohuzel jsem ho zapomel je to tak ze treba pri skoku nebo na zebriku proste kdekoliv se nebude zamerovac roztahovat.
cl_dynamiccrosshair 0
nintendo píše:cl_dynamiccrosshair 0
jo to bude on

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
muze mi nekdo helpnut z hlaskou
Reason:Client time out while answering challenge.
stale mi to vypisuje aj ked mam vypnuty firewall a v software aj routri aj u ISP povolene vsetky potrebne porty. nevie niekdo z vas kde sa ten time out vypina? niekedy je to po 10 minutach niekedy po 5 minutach ale vzdy ma vyhodi z CS.
Win XP 32bit SP3
Bit Defender game mode
Asus P5N32E Sli plus
ovladacmi to nieje firewalov som vyskusal niekolko a reinstalovat Win by som bol rád keby som nemusel.
preinstaloval som aj steam aj CS ale furt mi to robi. pls co z tym?
niekde v registroch to asi bude lenze kde???
Reason:Client time out while answering challenge.
stale mi to vypisuje aj ked mam vypnuty firewall a v software aj routri aj u ISP povolene vsetky potrebne porty. nevie niekdo z vas kde sa ten time out vypina? niekedy je to po 10 minutach niekedy po 5 minutach ale vzdy ma vyhodi z CS.
Win XP 32bit SP3
Bit Defender game mode
Asus P5N32E Sli plus
ovladacmi to nieje firewalov som vyskusal niekolko a reinstalovat Win by som bol rád keby som nemusel.

preinstaloval som aj steam aj CS ale furt mi to robi. pls co z tym?
niekde v registroch to asi bude lenze kde???