tak asi jako každý, tak i já mám pár problémů s GTA IV. První z nich je, že když je ve hře poledne (nebo nějak okolo poledne), tak mám hrozně tečkovaný stíny (viz screen). Četl jsem, že s tim maj problémy hlavně ATI karty, a tu já právě mám (HD 4850). Druhej problém je, že když dělám video ve Video Editoru, tak se to v tom místě, kde se dávaj videa za sebe atd. hrozně seká (FRAPS ukazuje 2 fps
GTA IV - divný stíny, lagy v editoru
GTA IV - divný stíny, lagy v editoru
Zdravim,
tak asi jako každý, tak i já mám pár problémů s GTA IV. První z nich je, že když je ve hře poledne (nebo nějak okolo poledne), tak mám hrozně tečkovaný stíny (viz screen). Četl jsem, že s tim maj problémy hlavně ATI karty, a tu já právě mám (HD 4850). Druhej problém je, že když dělám video ve Video Editoru, tak se to v tom místě, kde se dávaj videa za sebe atd. hrozně seká (FRAPS ukazuje 2 fps
), ale když spustim preview nějakýho videa, tak už je to v pohodě. Děkuju za rady.
CPU: AMD Athlon A64 X2 6000+ & Cooler Master Hyper 212, MB: Gigabyte GA-MA790X-DS4, GPU: ATI Powercolor Radeon HD4850 512 MB & Accelero S1 rev.2, RAM: A-DATA DIMM 4096MB, HDD: Samsung SpinPoint F1 640 GB, Zdroj: Enermax Pro 82+ 425W, OS: Windows XP Professional
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: GTA IV - divný stíny, lagy v editoru
Jedno řešení je ty stíny vypnout :). Druhý řešení jsou nejnovější ovladače (tušim, že teď vyšli 9.5) a třetí řešení je naboostovat hru opravnejma patchama.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
1. tak vypínat ty stíny se mi zrovna nechce
, 2. ty nový catalysty určitě stáhnu a dám vědět, 3. Mám nejnovější patch 1.0.3.0
, 2. ty nový catalysty určitě stáhnu a dám vědět, 3. Mám nejnovější patch 1.0.3.0CPU: AMD Athlon A64 X2 6000+ & Cooler Master Hyper 212, MB: Gigabyte GA-MA790X-DS4, GPU: ATI Powercolor Radeon HD4850 512 MB & Accelero S1 rev.2, RAM: A-DATA DIMM 4096MB, HDD: Samsung SpinPoint F1 640 GB, Zdroj: Enermax Pro 82+ 425W, OS: Windows XP Professional
4. řešení je zahrát si jinou hru, né tolik zabugovanou 
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Že se ti to seká při nahrávání je naprosto jasný... pokud to hraješ na tom dvoujádru co máš v podpisu tak to sotva stíhá tu hru samotnou ne ? A když k tomu přidáš snímkování 30FPS nebo kolik tomu dáváš tak se tomu nechce no...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Ale ne při hraní, to už jsem tak nějak smířenej, že mám 20 fps, ale při tom menu, jak tam jsou ty klipy za sebou, podtim je pruh se songs a pod tim ještě text. Tak tam mám 2 fps, a to počítač určitě zvládá na víc, protože když dám pak úpravu videa, tak mám klidně i 35 fps.
CPU: AMD Athlon A64 X2 6000+ & Cooler Master Hyper 212, MB: Gigabyte GA-MA790X-DS4, GPU: ATI Powercolor Radeon HD4850 512 MB & Accelero S1 rev.2, RAM: A-DATA DIMM 4096MB, HDD: Samsung SpinPoint F1 640 GB, Zdroj: Enermax Pro 82+ 425W, OS: Windows XP Professional
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 6408
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
21 srp 2025 20:02