Předem se omlouvam pokud už se toto téma někde řeší, ale nenašel jsem to. Jedna se o problém s hrou mirrors edge a to takový.: Stáhl jsem hru mirrors edge, nainstaloval, cracknul a hra normalně jela. Udělal jsem trenink (kde vám to ukazuje kterou klávesu na co použít). Trenink jsem dokončil a pokračoval jsem do 3 lvlu jak se všude píše. Ve třetím lvlu jsem sjel dlouhou střechu, skočil, vykopnul dveře pak naběhlo z vytahu to policejní komando, tomu jsem se vyhnul a vlezl do výtahu. Ve výtahu se mi to začalo načítat, během načitani mě to hodilo do menu a když jsem dal pokračovat byl jsem zpět asi v pulce tohoto levelu misto toho abych byl v dalším levelu. Tento problém se řeší na mnoha forech a lidem většinou pomůže stahnout patch 1.01 potom ho cracknout a hrat. Jenže to není všechno jakmile jsem začal hrat znovu tento level tak mi zamrzlo ovládání. Prostě mi nejde se pohybovat když se podivam do nastavení tak jsou všechny klávesy smazány a když je znovu nastavim a damu ložit tak se znovu smažou a ja se ani nepohnu. Prosím kohokoliv o radu tohle je skvělá hra a ja si ji chci zahrát :(