Sekání her
Re: Sekání her
No to máš pravdu, zkoušel jsem to jen na onlinovkách, ale to sekání internetem určitě není - seká se celý obraz.
No právě.. Když máš lag seká se i obraz..
S tim kámošem jsme ale jeli na stejným připojení přes switch a jemu to jelo v pohodě. To samý World of Warcraft
Prostě jsem si jist, že to internetem není.

No tak teda lagy to teda asi nebudou, ale stejně bych skusil nějakoul singlovku :-)
Takže Mafia jede na plný detaily včetně 4x Anti-Aliasing a úplně bez problémů, ale je jde o to, že je to 6 let stará hra, takže ještě aby to nešlo :) Musím sehnat nějakou hodně náročnou hru a uvidí se no... Ale stejně mi to od sekání mý oblíbený hry nepomůže. Leda že by mi n
tady někdo napsal, jak nastavit sdílení paměti grafický karty s operační pamětí, jestli by to nepomohlo
...Jinak nemůže to teda být nějaká hardwarová chyba?
tady někdo napsal, jak nastavit sdílení paměti grafický karty s operační pamětí, jestli by to nepomohlo

Ohledne te RAM, probiralo se to tu asi 100x ale na 32 bitovych systemech vyuzijes 4GB maximalne ale do toho se pocita vsechno... nejen RAM ale i grafika, nejaka rezie pro radice apod... (to ze pise 4.00 system je jen pro oko
).
pocitejme... 512MB grafika, - neco na rezii sitovky a disku - vyuzijes podle me slabe pod 3 GB.
Jinak osobne bych sazel bud na vysoke teploty, nebo nejaky process na pozadi. Vyzkousej pres Spravce uloh ukoncit nejake zbytecne procesy (napr. pri startu spustene ICQ, HP protect tools apod.). hrajete na stole, na posteli... jaka je podlozka? nemas notebook napr. spatne postaveny takze neodvetrava?

pocitejme... 512MB grafika, - neco na rezii sitovky a disku - vyuzijes podle me slabe pod 3 GB.
Jinak osobne bych sazel bud na vysoke teploty, nebo nejaky process na pozadi. Vyzkousej pres Spravce uloh ukoncit nejake zbytecne procesy (napr. pri startu spustene ICQ, HP protect tools apod.). hrajete na stole, na posteli... jaka je podlozka? nemas notebook napr. spatne postaveny takze neodvetrava?
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Na procesy ve správci úloh jsem se koukal, ale jedinej proces, kromě samotné hry, který nejvíce zatěžuje, je "Postranní panel systému Windows". Jinak jsem rád, že jsme se pozastavili u toho přehřívání - notebook je na rovném stole. Přehřívání bylo to první, čeho jsem si u notebooku všiml. Asi po čtvrt nebo půl hodině hraní jsem začal cítit velkou teplotu na levé polovině notebooku (hlavně v oblasti klávesnice). Hra ale nespadne, ani Windows nehlásí nic o přehřívání. Nevím jestli to něco znamená, ale dnes, když jsem hrál L2, tak se najednou celá hra sekla a objevila se modrá smrt. Myslím si, že počítač nebyl moc zatížen - běžela pouze hra a Skype.
Notebook mám asi týden a byl bych rád, aby se to vyřešilo co nejdříve, protože pokud by to byl hardwarový problém, tak můžu do 14ti dnů notebook vyměnit, jakmile bych ale notebook měl více jak14 dní, byl bych měsíc bez notebooku kvůli reklamaci. Nicméně nechci malovat čerta na zeď. Byl bych sice nerad, ale třeba by to bylo opravdu tím, že na to nemám dost výkonný notebook.
Notebook mám asi týden a byl bych rád, aby se to vyřešilo co nejdříve, protože pokud by to byl hardwarový problém, tak můžu do 14ti dnů notebook vyměnit, jakmile bych ale notebook měl více jak14 dní, byl bych měsíc bez notebooku kvůli reklamaci. Nicméně nechci malovat čerta na zeď. Byl bych sice nerad, ale třeba by to bylo opravdu tím, že na to nemám dost výkonný notebook.

No wow, taky nejsou nejmladší. Nechci kecat, ale 5 let?
PROBLÉM VYŘEŠEN! - Hru zpomaloval antivirus (NOD32). Nevím co ten antivirák při hraní dělal, ale jakmile jsem ho odnistaloval, hra jede plynule, prostě nádhera :-) Všem chci poděkovat za pomoc. Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3098
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57