ZBEK:To znamená že by si měl brain = ON a poté si přečíst pořádně ten příspěvek protože když já mám WIN 7 a když spustim CSS tak mi to hodí error že ta HRA má moc malou pamět a kámoš má skoro stejné komponenty v PC jako já AKORÁT MA WIN XP a jde mu to takže včem asi bude chyba hmm??
lagy v CS 1,6
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: lagy v CS 1,6
STENE:Malou pamět má samozřejmě hra
ZBEK:To znamená že by si měl brain = ON a poté si přečíst pořádně ten příspěvek protože když já mám WIN 7 a když spustim CSS tak mi to hodí error že ta HRA má moc malou pamět a kámoš má skoro stejné komponenty v PC jako já AKORÁT MA WIN XP a jde mu to takže včem asi bude chyba hmm??

Naposledy upravil(a) fNxXx dne 29 pro 2009 19:36, celkem upraveno 2 x.
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional
Co znamená že má hra malou paměť?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Možná to bylo anglicky a špatně sis to přeložil.. 
//Příště tam těch smajlíku napiš klidně víc, nám to nevadí
//Příště tam těch smajlíku napiš klidně víc, nám to nevadí
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 7362 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od kellne