Mám PC hru GTR2 a mám problém v tom, že se mě po nějaké době zamrazí obraz a sekne celé PC a musím ho jedině restartovat. Většinou je to, když chci jít ze závodu do mene.
Fakt nevím čím to je, ale stejně podobně je to se hrou ,, Richard Burn Rally ,, ?????
Poradí v čem je problém / V HARDWARE NEBO JINDE / . Jiné hry jako FIFA, DOOM 3, FEAR atd bez problémůůůůůůů..
DÍKAS ZA RADU ?????[/b]
Zamrazení obrazu při hře
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na Tvůj dotaz není jednoduchá odpověď. Může to být přehříváním grafické karty, ale i pamětí RAM. Zkus otestovat paměť. Pokud to není originál hry, může to být chybou při vypalování nebo stahování hry. Jaký máš vůbec HW a SW?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Robertekoo
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
informace
Můj comp : AMD Athlon XP 2500+ ( 1.92 GHz ), 768 RAM, grafárna Ati Radeon 9600 PRO 128... Nevím, ale přehříváním grafárny to zřejmě nebude pač se to sekne hned na začátku. Asi po 6 to spustím a normál hraju třebas 4 hoďky závod.... To pro upřesněnou. Zřejmě to bude nějakým hardwarem .. fakt nevímm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3209
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54