Minecraft vlastni server
Re: Minecraft vlastni server
co mu to píše ?
Já se tedy taky pokoušim založit server přes tu stránku s tim Gameparkem a vyskytl se problém-když sem to hrál s kámošem přes hamachi tak mi poslal toto(ted dám příklad IP) 1.111.111:1111 . To co je po tý dvojtečce je duležitý? Když zkoušim dát to IP to toho multiplayer(mám stáhlou tu verzi 1,5) tak mi to píše conection refused:connet nevíte co to je?
EDIT:Už sem na to přišel :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Kvě 2011 10:03) ---
Sever se zatim neseká nikdo ale zatim tady neni ale mám problém: Když postavim kostičku tak na tom místě jenom problikne a mám ji zase v inventáři...
EDIT:Už sem na to přišel :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Kvě 2011 10:03) ---
Sever se zatim neseká nikdo ale zatim tady neni ale mám problém: Když postavim kostičku tak na tom místě jenom problikne a mám ji zase v inventáři...
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus popojít dal od spawnu občas se stáva, že nejde nic stavět ani těžit.
nebo zkus nastavit v properties spawn protection na 1
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2011 17:11) ---
ješte by mě zajímalo jak zprovoznit peklo přes bránu v MP, udělal jsem ji ale nic to nedělá , do pekla se nedostanu
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2011 17:11) ---
ješte by mě zajímalo jak zprovoznit peklo přes bránu v MP, udělal jsem ji ale nic to nedělá , do pekla se nedostanu

čaute chcel by som sa opýtať že prečo my nejde server cez hamaci?všetkím to šlo ale mne nie :( to iba ukazuje conect to server potom Failed:to login server ja uš neviem HELP pllls :(
hele prosím nejde se mi přihlásit na můj server píše mi to : user not premium nebo java.net blablabla prosím poradte

hele prosím nejde se mi přihlásit na můj server píše mi to : user not premium nebo java.net blablabla prosím poradte
nesmis stahovat ten jar server ale exe server
a mne nekdo pomože? mne nejde ces hamachi prečo?....ukaže to toto šak sa pozrite :( http://www.youtube.com/watch?v=AzG7iBvBGZw
a mne nekdo pomože? mne nejde ces hamachi prečo?....ukaže to toto šak sa pozrite :(
tady : http://www.minecraft.net/download.jsp
si stáhni minecraft server.exe , pust ho nekde ve slozce , vytvori se soubory ... v properties si nastavis IP hamachi a pojede ti to
a jak to rozjedu na nelegálním minecraftu ?
uplně stejně
Ahojte vsichni. Mam takovy maly problem
. Server mi v pohode funguje, normalne ho spustim pomoci bukkitu. Ale pozor. Kdyz do SERVER PROPERTIES do server-ip napisu svoji IP z hamachi, pak to ulozim a pustim server, pustim hru a do multiplayeru napisu tu hamachi IP, tak mi to pise : connection timed out: connect. CO S TIM PLS ? Jo a kdyz do server properties do server-ip napisu: localhost , i do minecraftu v multiplayeru tak se v pohode pripojim a hraju ALE KAMOSI SE NEPRIPOJI. Pls poradte mi nekdo. Diky moc.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4097
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-
-
- 7
- 3409
-
od petrvorisek