Medal of Honor Allied Assault Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

sfinga
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Medal of Honor Allied Assault

Příspěvekod sfinga » 13 říj 2011 19:01

Zdravím. Prosím o radu. Před půl rokem jsem si z pc odinstaloval hru Medal of honor. Dnes jsem jí opět instaloval, vše v pořádku po vložení cd klíče ale hra jakoby se mi nikam nenainstalovala, nikde není. A při instalaci mám v prostředku obrazovky jen instalační tabulku a po okraji obrazovky mám asi 2milimetrový oranžový pásek. Chybí mi nějaký ovladače který jsem asi omylem odinstaloval? Tuto hru jsem v minulosti bez problémů nainstaloval, hrál. PC mám stejný. Díky za pomoc

Moje sestava:
windows vista
prosecor: celeron dual-core T 3000 1.80 Ghz
32 bitový oper. systém
ram : 3,00GB
graf. paměť: 1,309GB

Swat 4, Half-Life 2 s obouma epizodama, F1, Superbike........atd. nainstalované hry originálky........vždy bez problému.

Nyní jsem si pořídil znovu Medaly (10výročí) a NEJDOU MI TO NAINSTALOVAT. Teda jdou. Instalace se dokončí a nikde nic není!!!
Help me please :idea:

Reklama
liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Medal of Honor Allied Assault

Příspěvekod liborek » 13 říj 2011 20:13

Neinstaloval jsi nějakou hru s PhysX?Pokud ano tak MoH/nevím jestli Allid Assault/ s tím může potíže.Já naposled nemohl MoH Aiborne taky nainstalovat,dokonce se mě vždy restartoval comp při pohým kliknutí na CD.Nevím jak je to u MoH AA.Možná bude něco na Googlu.Já musel kompletně odinstalovat PhysX,vyčistit počítač /např.CCleanerem.Já toho mám víc/, to ještě to nepomohlo a musel jsem ručně v registru vymazat asi dvě nulový položky vázaný na PhysX Pak se to v pohodě rozjelo.
Jak píšu je to Aiborne,ale co když to působí i na AA.Zkus to.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 13 říj 2011 20:34

MoH Airborne je jediná hra která mi tenkrát nešla nainstalovat. MoH Allied Assault plus data disky Spearhead a Breakthrough, Pacific Assault jsem bez problému nainstaloval a i hrál. Pak jsem vše odinstaloval a asi po půl roce chci znovu nainstalovat a nic. Při instalaci MoH se mi 50% první cédo uloží na do disku C:program files a druhá půlka do disku E ale to je blbost když v disku E mám tu hru kterou právě instaluju. Zkoušel jsem změnit jinou cílovou složku ale nikam jninam ta druhá půlka nejde uložit. Píše mi to toto: Instalační program nemohl najít soubor na zadané cesty nebo disku. Zkontrolujte prosím, že správné je vložen disk nebo zadejte novou cestu". Zadávám novou cestu ale vůbec na to nereaguje.............vocojakogou tomu mýmu komplu? :-D

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 13 říj 2011 22:51

Takže ten PhysX tam nemáš?Nějak jsem to z Tvé odpovědi nepoznal.Pokud ho tam máš,dej ho pryč-kompletně.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 14 říj 2011 13:35

Prozkoumej CD s hrou jestli tam není PhysX instalátor.Pokud je,tak ho spusť a nainstaluj.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 14 říj 2011 13:38

Před dvěma dny jsem si sám nainstaloval NVIDIA PhysX. Když ho odinstaluju, bude to stačit? Ručně vymazat registr?............hmmmmmm, ani nevim kde ho hledat :-)

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2011 13:39) ---

Tak ted už tomu fakt nerozumim. Každý říká něco jinýho. Jedni radí, že se ho mám okamžitě zbavit i v nějakým registru........hmmmmmmm, pecka...........bych tak tipoval, že si ten komol zavařim sám

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2011 13:50) ---

Myslíš NVIDIA PhynsX instalátor?

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 14 říj 2011 13:57

Ano.Jinak ty registry ručně mazat nemusíš.Ani bych to moc nedoporučoval tam nějak zasahovat.CCleaner to udělá za tebe.První v něm dáš odinstalovat ten PhysX,pak dáš Čistič a pak Registry - vyhledat problémy. Poté nainstaluješ ten PhysX u CD.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 14 říj 2011 14:10

Ok, jdu na to.............později nadatluju jak jsem uspěl :-) Jinak díkec za radu

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 říj 2011 20:05

Marfy:Mám jak CCleaner tak ještě např.TuneUp a opravdu mě to nepomohlo.Což ovšem neznamená,že mu se to stane také.Po veškerém čištění těmito programy,ještě zůstaly v registru dvě položky a až po ručním smazání se hra rozjela.Navíc jsem čistil přímo i nástrojem od NVidia.

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 18 říj 2011 09:52

Tak nepomohl ani CCleaner.
Tituly medalů:---- Airborne..........nainstalováno bez problémů ale nejde spustit páč nemám lepší grafickou kartu než to po mě chce :-)
tomu rozumim, že s tím nic neudělám
Pacific............nainstalováno bez problémů a hraju též bez problémů
Allied Assault............NEJDE NAINSTALOVAT (+oba datadisky, ale dokud nepůjde Assault, nemůžou jít ani datadisky)
První část instalace (první CD probíhá) bez problémů. Najde si to cílovou složku C:Program Files
a nainstaluje 48% a během instalace jsem se podíval jestli se vytvořil adresář. Je tam.
Ale při vložení druhého CD je změněná cílová složka do E což si myslim, že je blbost páč tam mám daný
to cédo s hrou. Nedá se to přepsat, na nic nereaguje. Když změnim cílovou složku, odmítá instalovat dál.
A ještě něco. Při spuštění instalace (jen u Allied Assault) se mi objeví po obvodu celého monitoru asi
5ti milimetrový oranžový proužek, jako kdyby tam chtěl naskočit nějaký obraz.

Tuto hru jsem v minulosti již nainstalovanou měl. Instalace proběhla bez problémů i hraní bylo bez problémů (kromě Airborne).
Help me please :-(

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 18 říj 2011 10:03

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 18 říj 2011 15:37

Jasan, že byl. Už tam visim týden! Našel jsem jen dva stejný problémy u uživatelů ale nikdo jim nepomohl. Bo asi nikdo neumí poradit

Zpět na “Hry”