Medal of Honor Allied Assault Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Medal of Honor Allied Assault

Příspěvekod jaojao » 18 říj 2011 15:45

Hmm, samotný ccleaner ti nepomůže musíš to vyčistit tímhle a pak teprve to projeď ccleanerem - registry.
a pak nainstalovat ten starší PhysX (tuším 7 - měl bys ho mít na tom CD s hrou), a je to. :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 23 říj 2011 12:16

Pecka funguje to :-) Přesně jak jsi poradil :-) :-) Díkec. Vše už mám nainstalovaný, i datadisky a valí to :-D
Jen nastal další problém :-(
Ani v jednom Medalu mi nejde ukládat nahraná hra
Jakmile hru opustim zpět do Windowsu a později si chci zahrát, musim znovu od začátku. Co se uloží už tam není :-(

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 říj 2011 18:44

Nemáš zač, s tím ukládáním, už si to nevybavuju, nevím jestli se to neukládá až po dokončení jednotlivých misí.....nevím. Zkus dokončit celou jednu misi.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod liborek » 23 říj 2011 19:01

Máš něco v této složce?Username je samozřejmě to co používáš.
C: \ Documents and Settings \ USERNAME \ Dokumenty \ EA Games \ Medal of Honor \
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 23 říj 2011 19:51

Není to F5 ? Mrkni do nastavení. MOžná se dá zapnout i autosave.

//Kruci sem se ukliknul...

//Smazáno "ukliknutí" :D
//Karlos
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 říj 2011 06:01

F5 ani jiná tlačítka to nejsou, je to jak jsem si myslel /už výše psal/, ukládá se to automaticky, ale až po splnění nějakého úkolu, demolice atd.... tak pevné nervy :D

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 24 říj 2011 10:00

Je to F5. Během hry uložím hru kdykoliv chci gombíkem :-) F5. V každém medalu to jde. Po skončení hry ještě vejdu do menu-option-load\save a hru ještě uložím tam. Pak odejdu do Windows, vrátím se zpátky do hry a stejně musim opět od začátku. Nezáleží, jestli jsem ukončilo misi, bo neukončil. V každém Medalu: Allied Assault, Sperhead, Breakthrough, Pacific, Airborne gombík F5-uložení funguje. V každém Medalu jsem ukončil jednu počáteční misi, získal medaily a stejnak se ta hra neuložila. Opět od začátku? Ne eeeeeeeee :-( :-( :-(
Jo a na tu složku Document asetting hodim čumendu až se vrátim.
Musim valit fuč :-)

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 říj 2011 12:37

Takže takhle (zamíchalo se to do jednoho hrnce, tak to trochu osvětlím) :smile .
U tohoto - Airborne- to nejde, i dle tohoto článku zde viz citace: Ukládání funguje pouze formou checkpointů po každém splněném úkolu ...
Zkus pomačkat gombíky a napiš :smile:

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 24 říj 2011 16:20

Ano. Přesně tak. Hra by se měla sama ukládat ale neděje se tak. Už nemám co mačkat. HRA SE MÁ UKLÁDAT SAMA. Když uložím hru sám přes F5, uloží se, ukládá se i sama po splnění nějakého checkpointu, to ano...........ale musel bych tu hru dohrát do konce a neodcházet do Windowsu. Nahrávání-uložení mi funguje normálně ale jakmile odejdu z hry-vypnu jí a po nějaké době jí zase zapnu, VŠECHNA ULOŽENÍ JSOU FUČ. Už to kapíto čokíti? :-D :-D :-D

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 říj 2011 17:12

To tedy je divné 8) , protože tohle Airborne, by F5 nemělo jít uložit, mně to tedy nejde (stejně jako je popsáno) a po ukončení a novém spuštění se normálně nahraje to již uložené, pokud ovšem zadáš pokračovat........

sfinga
nováček
Stav:

Příspěvekod sfinga » 24 říj 2011 17:16

Zase Airbone. Ale mě to nejde u žádné hry :-( Nejen u Airborne

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 17:23) ---

Něco mě napadlo :-) samozřejmě s dopomocí, to je jasan.............. Jdu odehrát jednu celou misi MOHAA, která by se ,,MĚLA SAMA ULOŽIT"........asi za 20mi. Tě pic.................................já jsem totiž strašně šikovnej :-D :-D :-D :-D :-D

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2011 19:55) ---

Jsem se do toho nějak zažral a odehrál jsem toho krapatátek víc :-D No ale k věci. Samozřejmě se mi neuložilo vůbec nic. Teda uložilo. Vypnul jsem hru, pak se hned vrátil, najel jsem do load\save a nebylo tam nic. PROČ SE TO NEUKLÁDÁ!!! Hej, aby Tě pes............
Help me please :-(

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 24 říj 2011 20:40

Máš tam tu složku? :shock: :shock:
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Zpět na “Hry”