poradte mi nejakú novšiu fps alebo rpg ...niečo ako call of duty , battlefield a medal of honor ,môžu byt aj s budúcnosti ako napr crysis alebo fear
alebo niečo ako gothic , tes, risen alebo two worlds pls pls dakujem
poradte mi nejaku novsiu fps alebo rpg
Re: poradte mi nejaku novsiu fps alebo rpg
Elder's Scrolls: Oblivion a nebo Skyrim(hra roku 2011), Half Life 2, Far Cry 1,2. Kterýkoliv člen rodiny Halo, Dragon Age: Origins,2, Mass Effect 1,2, hry ze sérii Splinter Cell a Rainbow Six, Zaklínač 1,2, Fallout: 3, New Vegas. Rage, Deus Ex: Human Revolution...doufám, že si vybereš 

všetky tie hry už mám...okrem rage ...je ten rage dobry???
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus Rainbow SiX Las Vegas .Vcelku dobrá akce ve stylu Call of Duty.Nebo taky Bioshock 1,2 či nový FEAR 3 je taky velmi dobrý.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Doporučuji rozhodně výše zminovaný Bioshock, dále sérii Brothers in Arms, Call of Juarez, Operation Flashpoint, Stalker, Homefront, Bulletstorm.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.