Lula 3D (Vyřešeno)

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

internetik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod internetik » 21 úno 2007 16:16

Jan Pašek píše:Tak kluci osobní napadání a osočování nikdy nepovede k tomu abychom nebožákům co sem přicházejí poradily. O warezu je tu jedna celá velká diskuse a myslel sem si že už to máme vyříkané.

internetik Na tomto fóru alespoň veřejně nepodporujeme warez. Linky na klíče které ty požaduješ modi okamžitě mažou nemá cenu je sem tedy vkládat. Soukromá rada zriď si upozornění na odpovědi z tohoto fóra a čekej možná ti někdo pošle SZ. JInak tě odkážu na fóra kde warez frčí nebo na Google či jiný podle tebe super vyhledávač.

ok a jinak k čemu mám internet? :?

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 úno 2007 16:30

internetik píše:ok a jinak k čemu mám internet? :?
Třeba právě proto aby sis mohl najít co potřebuješ.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

internetik
nováček
Stav:

Příspěvekod internetik » 21 úno 2007 17:10

Jan Pašek píše:
internetik píše:ok a jinak k čemu mám internet? :?
Třeba právě proto aby sis mohl najít co potřebuješ.

Děkuji za odpověd a mám ještě jednu otázku: K čemu slouží toto fórum?

besst
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod besst » 21 úno 2007 17:52

K čemu slouží toto fórum?

většinou k obecným, či konkrétnějším problémům, co se týká počítače, čili HW, SW problémů, rad, doporučení atd.. Dále zde pomáháme vybírat méně zkušeným uživatelům počítačové sestavy či komponenty nebo také likvidujeme viry, za pomocí různých prográmků (Hijackthis, MWAV apod)
občas i dáváme odkazy na nějaké otázky týkající se různého SW nebo HW... občas dáme i konkrétní odkaz na stáhnutí oného SW... jako třeba torrent. soubor atd..
v tvém případě bych opravdu zkusil nějaké warez stránky... třeba se podívej na WarForum
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium

internetik
nováček
Stav:

Příspěvekod internetik » 21 úno 2007 17:59

besst píše:
K čemu slouží toto fórum?

většinou k obecným, či konkrétnějším problémům, co se týká počítače, čili HW, SW problémů, rad, doporučení atd.. Dále zde pomáháme vybírat méně zkušeným uživatelům počítačové sestavy či komponenty nebo také likvidujeme viry, za pomocí různých prográmků (Hijackthis, MWAV apod)
občas i dáváme odkazy na nějaké otázky týkající se různého SW nebo HW... občas dáme i konkrétní odkaz na stáhnutí oného SW... jako třeba torrent. soubor atd..
v tvém případě bych opravdu zkusil nějaké warez stránky... třeba se podívej na WarForum

Velice ti děkuji za velice bohatou odpověd a za radu. :smile:

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 21 úno 2007 18:00

Jak to má v názvu, slouží k pomoci bezradným uživatelům. Jan tím měl na mysli, že otázky ohledně seriových čísel, cracků a tak se tady moc neřeší, toto fórum chce zůstat slušným a "legálním". :wink:
Takže asi tak. Pokud sháníš nějaký aktivační klíč, zkus třeba toto, toto nebo toto. Tam ti někdo určitě pomůže. :wink:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 úno 2007 18:47

Dokážeme ti poměrně kvalifikovaně poradit s PC po HW i SW stránce. Léčit od virů prostě pomůžeme ti donutit pracovat PC tak jak potřebuješ. Ovšem pouze za použití legálních prostředků. Třeba právě proto aby si se mohl poradit až chytneš někde vira a nebude to zítra ale třeba za půl roku a najednou bys zjistil že jsme ukončily činnost kvůly doporučování nelegálních postupů a to my asi neradi protože si plánujem ještě velkou řádku spokojených zákazníků s obsluhou zdarma.

PS: než sem to vysmolil aby to mělo hlavu a patu to je najednou odpovědí ... já bych taky nepíchal kudličkou do vosího hnízda.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

internetik
nováček
Stav:

Příspěvekod internetik » 21 úno 2007 18:52

Jan Pašek píše:Dokážeme ti poměrně kvalifikovaně poradit s PC po HW i SW stránce. Léčit od virů prostě pomůžeme ti donutit pracovat PC tak jak potřebuješ. Ovšem pouze za použití legálních prostředků. Třeba právě proto aby si se mohl poradit až chytneš někde vira a nebude to zítra ale třeba za půl roku a najednou bys zjistil že jsme ukončily činnost kvůly doporučování nelegálních postupů a to my asi neradi protože si plánujem ještě velkou řádku spokojených zákazníků s obsluhou zdarma.

PS: než sem to vysmolil aby to mělo hlavu a patu to je najednou odpovědí ... já bych taky nepíchal kudličkou do vosího hnízda.

mlčím, kývu hlavou a souhlasím :thumbsup:

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 21 úno 2007 20:52

Ahoj všem, díky za ukázkové vyřešení dotazu na serial number.

internetik: Ser. čísla tady opravdu nemůžeme poskytovat, nepodporujeme WAREZ. Po použití odkazů výše ale věřím, že už určitě nějaké to číslo máš.

internetik
nováček
Stav:

Příspěvekod internetik » 22 úno 2007 05:52

Ltb píše:Ahoj všem, díky za ukázkové vyřešení dotazu na serial number.

internetik: Ser. čísla tady opravdu nemůžeme poskytovat, nepodporujeme WAREZ. Po použití odkazů výše ale věřím, že už určitě nějaké to číslo máš.

Ano mám a děkuji za odkazy viz Elusive a atd..
Musím vám hodně polichotit. I když nepodporujete WAREZ, snažili jste se můj problem řešit a podotýkám, že "v klidu". Nikdo tady nenapsal žádnou urážku na jakoukoli osobu jako i hlavně mě.
Následné vysvětlení provozu, obsahu a funkčnosti fora jsem velice přivítal. :number1:
děkuji Internetik p.g.

Zpět na “Hry”