hidden multiplayer
- viktorcistic
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
hidden multiplayer
Pls, mam problém s multiplayerem, pač mi nejde se přihlásit na žádnej server a pokud si chci zapařit, tak si musim založit svuj server?? Je to tim, že hra není originál??? Děkuji
Tak to asi každopádně. Co ti píše když se chceš přihlásit na server? Podle mě je problém v ser. čísle. Nějaký máš, ale to už někdo asi taky a duplicitní seriály nejdou k sobě.
Ještě mě napadlo, že problém může být i ve verzi hry tvojí a ostatních. Většinou se hraje na poslední možné záplatě. Zkus si hru updatovat nějakým patchem a uvidíš. Jen tam možná bude problém s tím, že jak píšeš, hra neni orig. Je dost možný, že potom hru nespustíš vůbec a nebo to záplatovat nepujde kvůli modifikaci exe souboru.
Ještě mě napadlo, že problém může být i ve verzi hry tvojí a ostatních. Většinou se hraje na poslední možné záplatě. Zkus si hru updatovat nějakým patchem a uvidíš. Jen tam možná bude problém s tím, že jak píšeš, hra neni orig. Je dost možný, že potom hru nespustíš vůbec a nebo to záplatovat nepujde kvůli modifikaci exe souboru.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- viktorcistic
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení