Čau ... když zapnu NFS most wanted tak se mi objeví černá obrazovka a po chvíli mi vyzkočí : Program přestal pracovat ... nevíte čím by to mohlo být ? Hra je koupená ! ! !
muj PC: Ram 3 gb Procesor: AMD Sempron Dual Core Procesory 2100 1.80 GHz 32 bit operační systém grafika NVIDIA geforce 9200
Zkus tohle.Dej instalační CD do mechaniky a všechny věci přetahni k sobě do PC -> složka s nazvem autorun -> Autorun.cfg (pokuď windows nebude vědět v čem to otevřít dej notepad)-> a najdi DirectXVersion=9.0c a změň to na DirectXVersion=0 ulož a nainstaluj.Samozřejmě ze souboru které si přetahl z CD.
Dobrý den, prosím o radu, jak vyřešit problém s Adobe readerem, který mi přestal fungovat. Minimálně před měsícem mi ještě fungoval, od té doby jsem neprováděl žádné instalace, PC běžel od té déby párkrát. Win7 SP1 64 bit. Zkusil jsem Adobě...
Poslední příspěvek
No, měl jsem za to, že jsem už 32bit verzi taky měl, ale jist si teď nejsem. Nicméně jsem našel na v PC instalačky na AR X někdy z roku 2011, funguje, stačí mi. Děkuji.
protože už přes 20 let dělám webové stránky mapující historii a osudy unikátních lokomotiv ( ), mám doma několik TB fotografií asi tisícovky autorů. Data si pravidelně různě zálohuju, ale v poslední době jsem našel několik jednotek případů,...
Poslední příspěvek
nějaké info je tady:
a tady starý info:
Navedlo mě to až sem, stáhnul jsem ho, ale kontroluje jen videa. Nevím jak nastavit -jpg. Dejte vědět komu by šlo nastavit -jpg. Hodilo by se mi to taky.
Zdravím, sháním program/přehravač videa, ve kterém bych byl schopen při pozastavení videa do něj kreslit, něco jako elektronická tužka, co používají ve studiu při hokeji.
Díky za rady.
Poslední příspěvek
Epicpen je přesně to co hledám. Free verze bohatě stačí, naprostá pecka.
Díky moc všem za tipy.