Zdravím,
jsem v sekvenci 9, po misi kdy utíkám z hořící budovy (Pěna a plameny) - http://www.youtube.com/watch?v=MJRMEhX0t2M - cca 20 minuta.
Nakonec mise se mi spustí animace, pak sinchronizace a když se mi má spustit nová mise - Karibské moře, tak se hra zasekne... Pomůže ctrl+alt+del, poté mi to ukáže, že aplikace neodpovídá...
Nevíte prosím někdo co s tím?
Hhru jsem zkoušel hrát odznovu. Bohužel to nepomohlo...
Napadlo mi tedy zkusit stáhnout někde SAVE, ale nevím jakou verzi hry mám. Hru mám originální OEM, dostal jsem ji ke grafické kartě.
Zkusil bych hru i přeinstalovat, ale bohužel instalační soubor jsem smazal a znovu to stahnout nejde jelikož kupon je nejspíš na jedno stažení...
Díky za rady Petr
Assassins Creed 3 - zaseknutí hry Vyřešeno
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Assassins Creed 3 - zaseknutí hry
Podobné problémy měl kámoš, tak jsem mu poradil ať zkusí vyčistit systém od registrů a zbytečností např. CCleanerem a už mu to jelo v pohodě. Ale on měl ty problémy v Davenportova usedlost, tak nevím jestli to bude mít stejný efekt ale zkusit to můžeš.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
---------- Robert Nesta Marley ----------
Re: Assassins Creed 3 - zaseknutí hry Vyřešeno
Takže nakonec jsem hru přeinstaloval a už to běhá:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5621
-
od kamilmen
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 17:12