Crysis 1 Error Vyřešeno
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Crysis 1 Error
Ahoj dneska jsem si stáhl crysis 1 (warez) a na doporučení kamaráda sem stáhl,stáhl jsem to na instalovaní,ale nainstaloval jsem a spustil ale naběhne černá obrazovka a potom se ukáže toto viz screen,koukal jsem na forka a bylo tam že má dělat windows tu chybu,ale nevím,je tam problem s ntdll.dll jak jsem se dočetl
Přeji pěkný den
Re: Crysis 1 Error
Neskodilo by zopakovat pravidla fora:
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
S pravidly jsi sam souhlasil pri registraci!
To, ze si nepamatujes a nechces dodrzovat pravidla je tvuj problem, ne fora.
To, ze si nepamatujes a nechces dodrzovat pravidla je tvuj problem, ne fora.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ty cos tu prisel, tak sem cpes samy warez. Doufam, ze uz nekdo z kolegu ti napari zlutou kartu... to snad nema obdoby... a jeste se bude rozkrikovat, kdyz ma problemy s pochopenim cteneho textu...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Crysis 1 Error Vyřešeno
Příspěvek v rozporu s pravidly fóra. ZAMYKÁM!
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help