Just Cause problem
Just Cause problem
caute mam taky problem..mam hru just cause nainstaloval som ju hram cca 2 hodinky vypnem pc a na druhy den ho zapnem spustim just cause ale nic sa nedeje....hru som preinstaloval az 3x nic nepomohlo..crack alebo image tiez nie..
Naposledy upravil(a) 1488 dne 06 črc 2007 11:30, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš nainstalované programy jako např. Alkohol, Daemon a p. a virtuální mechaniky, případně na PC z nějaké hry ochranu StarForce?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus Daemona ukončit, ale před tím ukončit emulaci všech ochran. Pokud vím, některé verze Daemona dělali problémy. Spolu s ním se nainstaloval i nežádoucí software. Zkus projet PC antivirem, Spybotem a p. programy na vyhledávání různých virů a šmejdů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- black_k
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Just cause
... jsem měl zcela jiný problém,v XP pouze mě po intru hra spadla,zkoušel jsem snad všechno,co mě napadlo,v období,kdy jsem asi týden zkoušel Vistu hra chodila na jedničku,pak v XP zase nic,osobně si myslím,že to mohli být ovladače,ale ty jsem v XP zkoušel asi 5 různých verzí .... dost záhada (nebo graf karta ?) Mám Asus 6600 silencer 256 MB PCI express .....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4014
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06