Zdravím, mám problém, mám nainstalovanou mafii 2 a když jí chci spustit naskočí pouze logo to po chvíli zmizí a nic se neděje. Chvíli jsem hledal, tak jsem zkoušel přepínat grafiky a když to spustim přes integrovanou tak to jde. Ale ta samozřejmě není dostatečně výkonná a hra přes ní stojí za prd.. Jak mám hru spustit přes herní grafiku ?
Ovladače jsou aktuální.
Moje sestava: Notebook Toshbia Satellite P50-A-11U
i7 4 jádro 2,4 GHZ
8GB RAM
GeForce GT740M 2GB
Win 8
Díky za pomoc.
Mafia 2 nejde na výkonnou grafiku pouze na integrovanou
Re: Mafia 2 nejde na výkonnou grafiku pouze na integrovanou
No.. mám takovej pocit, že s ovladačema se ti nainstaluje program Geforce Experience či tak něco a v něm se to dá přímo nastavit. Ale můžu se plést.
Snad jsem ti alespoň trochu pomohl.
Snad jsem ti alespoň trochu pomohl.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S
Já dokážu dát spustit přes lepší grafiku.. Ale přes ní to právě nejde tak potřebuju udělat aby to přes ní šlo.. :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do nastavení GK a také zda máš nainstalovaný správný ovladač k té GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkus třeba taky nějaký starší ovladače.Ne vždycky jsou aktuální ovladače pro hru to nejlepší.Hlavně,když už je to hra starší.
Já mám například problém s tím,že na nejnovějších ovladačích mi padá Planetside2,ale na starších je zase nehratelnej Battlefield 4.
Já mám například problém s tím,že na nejnovějších ovladačích mi padá Planetside2,ale na starších je zase nehratelnej Battlefield 4.
Řeším stejný problém, hra jde pouze na integrovanou grafiku. Zkoušel jsem instalovat znovu Physics, ale nepomohlo to. Neví někdo jak to vyřešit, mám win 10.
Zdravím,
předně si musíš založit vlastní téma a ne otevírat 2 roky staré (je to napsáno i v pravidlech, se kterými jsi při registraci souhlasil). A můžeš zkusit to, co tu už bylo napsáno, tj. aktualizace ovladačů a pokud máš aktuální, tak zkusit starší.
předně si musíš založit vlastní téma a ne otevírat 2 roky staré (je to napsáno i v pravidlech, se kterými jsi při registraci souhlasil). A můžeš zkusit to, co tu už bylo napsáno, tj. aktualizace ovladačů a pokud máš aktuální, tak zkusit starší.
To jsem právě zkoušel a nic nefunguje
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
předně si musíš založit vlastní téma a ne otevírat 2 roky staré
Rozumíš tomu?

PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4804
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4406
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
-
- 7
- 2322
-
od buchtik