ProGaming CS:GO ??

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

ryder100
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

ProGaming CS:GO ??

Příspěvekod ryder100 » 31 pro 2013 11:45

Dobrý den ..
Chtěl bych spíš založit diskuzi o CS:GO protože dost lidí mi říká že je to dobrá hra, ale já jim furt říkám že ty dnešní hry jdou jen na Grafiku a né na hratelnost jako např. u CS 1.6 a to je příklad CS:GO já jsem zkoušel u kamaráda si zahrát snažil jsem se dat aspoň polovinu zabití jako v CS 1.6 ale nešlo to nevím jestli je to tím že už ty dnešní hry moc na hratelnost nesází ale spíš na Grafiku.Ale tak rád bych uvítal váš názor.
Předem děkuji za opovědi

Reklama
Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: ProGaming CS:GO ??

Příspěvekod Tholus » 31 pro 2013 12:41

Můj názor je ten, že na novou fyziku nejsi zvyklej a tím pádem v tom nemůžeš tak uspět, jako v 1.6, kde to už máš natrénovaný. Je to v podstatě jiná hra. To samý by mohl říct hráč, kterýmu GO jde a 1.6 nikdy nehrál. Taky by byl v GO lepší, protože ty hry se od sebe dost lišej a úplně přesně by mohl říct, že fyzika u 1.6 je na nic. Ať už je to hra jakákoli, vždycky se dá (drtivá většina) natrénovat a vynikat nad ostatníma a je úplně jedno, v jakým roce vyšla.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 31 pro 2013 13:18

Taky je to dost o tom, že je to Multiplayer proti živým hráčům (žádný nascriptovaný počítač). Pokud nehraješ Multiplayerové hry v tomto žánru, několik měsíců budeš ztracený, ale pomaloučku, krůček po krůčku se dotoho dostaneš a už budeš takový ten vetší "progamer", který bude vědět jak na ně a jak co používat. Trochu by si do toho měl zapojit i mozek a takticky přemyšlet, obvzlášť když jsi už poslední zbývající z týmu a proti tobě stojí ještě nějací protihráči, kteří běhají různě po mapě. Dost o stresu. :lookround: Já hraju Source 4 roky a Global Offensive od Bety, tudíž je to už myslím přes 1 rok. :-)

creativ718
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod creativ718 » 31 pro 2013 13:40

Myslím, si že u dnešních her se o hratelnosti nedá vůbec bavit. CS:GO je spíš o náhodě, největší paradox je, že tato hra nahradila cs 1.6, hru která se držela 13 let na světové špičce. Já CS:GO nedávám šanci ani 5 let. Marně jsem se snažil najít něco, pozitivního. Když se snažím dát s AK-47 hlavu, tak tam prostě nepadne, to se ovšem nedá říct o hráčích, kteří tuto hru hrají poprvé. Dávají hlavy hned z otočky, ani neví jak. Tím chci říct, že ty nové hry přidají na grafice, ovšem hratelnost zároveň klesá. Starší hry budou vždy o skillu, né o náhodě, protože tam není tolik zbytečných blbostí, jako u těch nových. Další věc awp - fast zoom padne jen náhodně, o deaglu raději nemluvím a ty P90 by mohli taky úplně zrušit. Jediné, co se mi na té hře líbí jsou modely hráčů a jejich pohyb. Možná to připadá jen mě, možná je to o zvyku, ale vadí mě, že tato hra nese název Counter Strike.

ryder100
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod ryder100 » 07 led 2014 18:15

Ty nademnou můj člověk !!! Přesně to si taky myslím

Zpět na “Hry”