Hry pro netbook

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

shepard
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Hry pro netbook

Příspěvekod shepard » 22 dub 2014 20:02

díky, snad si něco vyberu. Co nějaké ty novější hry? nikdo nic?

Reklama
sawyer154
nováček
Stav:

Příspěvekod sawyer154 » 22 dub 2014 20:03

Need for speedy mu to zvládne i Undergroundy 2.Hraju prakticky na stejnym netbooku něco málo přes čtyři roky.Sežeň si k tomu myš a můžeš hrát všechny díly GTA kromě IV.San Andreas ti to musí zvládat na pohodu podívej se do nastavení grafiky na Advanced settings a hlavně vypni frame limiter.Zkus taky hrát v nejnižším rozlišení co to de.Jestli se ti pořád San Andreas drbe stáhni si Low-End patch,potom ti to musí jít úplně suprově.Ze stříleček můžeš hrát Vietconga,BF1942 s expanzema a v Counter Striku si nastav vykreslování na DirectX.Standartně je tam tušim přednastavený OpenGL a po přepnutí na DX mi to narostlo o 20fps (Hraju hlavně na serverech kde je míň lidí-cca.15 hráčů na mapě to zvládne)Z RPGček starší Torchlight v netbook módu, nebo Diablo I,II.Z MMORPG jsem hrával freečka typu Metin2 a jejich privátní servery.World of Warcraft to taky zvládá, ale hraju na privátu starší datadisk Wrath of the lich king.(Při rozlišení 800x600 si můžeš trošku pozvednout grafický detaily-textury,weather intensity atd.Ale na Render Distance ani nešahej protože s 1Gb ramkou ti to pude jenom na nejnižší.)The sims 1,2 taky rozjedeš.Starší verze Minecraftu ti taky pojedou a Terrarie ti půjde taky.Pak takový ty starší strategický hry typu Stronghold,Age of Empires,Zoo tycoon 1,2,Sim city 4 ti taky pojedou.

Edit:Z novějších her zkus Hearthstone-jede suprově,dáš to i bez myši,akorát si nastav režim hraní v okně.Je to i zdarma.

edemus
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod edemus » 11 kvě 2014 01:28

mely by se ti rozjet hry do plus minus roku 2003. ale hry bez mysi? tak treba doom 1 a 2, dos hry a nejake zavodni. ale dobra hra bez ovladani mysi je treba duke nukem manhatan project.

lolman
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod lolman » 12 kvě 2014 18:49

hey skus team fortess 2 to rozjede i ten můj notebok kterí je starý 8 let (toshiba) a pořát to hrají deně milíony lidí

tobruk
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod tobruk » 12 kvě 2014 23:22

co je to skus? Unreal world rpg, dwarf fortress, half life 1, mount and blade, operace flashpoint platinum, nfs underground 2 možná, mafia, strongold, aoe 2,
GOOGLOVAL JSEM!
S1203

Zpět na “Hry”