Herní krize?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

VSmanCZ
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Herní krize?

Příspěvekod VSmanCZ » 21 črc 2014 22:49

Příběhové jsou i hororovky, líbí se Ti tenhle žánr?
Jak to popisuješ, tak z toho zní, že si neumíš prostě vybrat a žádná Tě nebaví, nebo jen krátký čas. Chtělo by to hledat, zajít i do starších her, pořádně to prostudovat a něco by se našlo.

Rozepiš se třeba, co Tě baví krom těch příběhovek :-)
Hry jsou vyvíjeny stále s kratší dobou hratelnosti, což je i důvod, že to dokážeš dohrát za den, nebo Tě to přestane bavit.

Pamatuji časy, kdy jsem prvně hrál Mafii jedničku, o které jsem neměl ani tucha, že existuje. Koupil jsem si magazín Score a tam ta hra byla jako dárek. Nainstaloval a začal jsem jí hrát. Hrál jsem jí několik měsíců, než jsem se dostal na konec. Nepřestala mě nikdy bavit :-)

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 21 črc 2014 22:49

Dark Souls dobre - herni doba 50h.

Nicmene kdyz clovek dohraje Wizardry VII a ma nahrano pres 500h tak to vidi jeste jinak.

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 21 črc 2014 22:51

Jak je na tom Dark Souls II s příběhem?
Jinak já ty starý Old Schooly nerad, nevím proč..
Ten ETS2 Jsem hrál asi měsíc, není to tak špatný ale chtěl bych zahrát něco s PŘÍBĚHEM.
Saints Row mám od dvojky až po čtyřku projetý, Crysis také, Stalkery mám od Shadow of Chernobyl az po poslední projetý. :)
Tak třebas hra co mě fakt chytla je ZAKLÍNAČ. Hlavně jednička, zdálo se mi že měla ještě lepší příběh než dvojka, možná je to také tím CZ Dabingem, Zaklínač je pro mě jedna z nejlepších her vůbec, to mě fakt bavilo.. :)
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 21 črc 2014 22:53

Pribeh?

Jednoznacne jakykoliv dil Final Fantasy.

VSmanCZ
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod VSmanCZ » 21 črc 2014 22:54

driticool píše: VSman je docela optimista :lol: ,doufejme že máš pravdu,mě osobně třeba AC hry vůbec nechytli takže ty úplně míjím,za to knížky AC,ty jsou výborné :3

Já to tak viděl i s Assassin's Creed Black Flag i s jinými tituly a jsou dobré. Je to tedy můj pohled, kdo ví jak to nakonec dopadne, ale mě upoutalo nové AC Unity i Far Cry 4, tak snad to bude pěkná hra :-)

Jinak ještě World of Warcraft... já sám ho nikdy nehrál, ani nehodlám, ale vem si příklad z jiných, kteří tuto hru hrají. Stovky, ba i tisíce nahraných hodin.
Pak ještě Final Fantasy, to je příběhovka jak vyšitá :-)

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 21 črc 2014 22:58

WoWko hraju :)
Jinak petře díky za tip, mrknu na to.
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

driticool
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod driticool » 21 črc 2014 23:03

No jo,ty už jsi asi hrál vše... Zkus třeba Hotline Miami,krvavá pixelovka s pohledem shora a něčím,čemu by se dalo říkat příběh,možná tě bude bavit čistit mafiánská sídla s železnou tyčí a sbírat masky které ti dávají bonusy,celkem zajímavá hra...
A přestože to tak vypadá,rozhodně to není žádná oddechovka,hodně rychlá akce,kde budeš mise dělat třeba 50x a třeba na to padne nejedna klávesnice... :lol:
http://games.tiscali.cz/hotline-miami-15210
:inlove:

NevimNevim
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod NevimNevim » 21 črc 2014 23:05

Outlast :)) je myslím i dlc nebo nějaký podtitul, ten jsem ještě nehrál

Jinak taky většinou stejně skončím u Fify.

Nevím kolik ti je, ale mě třeba hry baví, ale už bych řekl, že určitě míň, než sem byl náctiletý, dřív jsme měl radost z každé kravinky u hry a s nadšením jsem zkoušel vše, co ve hře jde. GTA SA jsem hrál tak rok jen tak a pak až začal s příběhem.

zik9
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zik9 » 21 črc 2014 23:14

driticool píše:VSman je docela optimista :lol: ,doufejme že máš pravdu,mě osobně třeba AC hry vůbec nechytli takže ty úplně míjím,za to knížky AC,ty jsou výborné :3

A to si vem, že Renaissance, Brotherhood, Revelations, Black Flag a z části The Secret Crusade jsou jen přepsané scénáře hry :) Nejspíš to tak bude i s Unity :)
Fractal Design Define S2 bílá // ASUS CROSSHAIR VI EXTREME - AMD X370 // AMD Ryzen 7 3700X // ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070Ti OC Edition, 12GB GDDR6X // G.SKILL 2x16 GB DDR4 3600Mhz Trident Z RGB NEO // ADATA XPG GAMMIX S11 Pro M.2 NVMe 1.3 - 1TB // Corsair RMx RM650x (v.2018) // Be quiet! Dark Rock PRO 4 // Windows 11 Pro // 49" ASUS XG49VQ
CZC https://bit.ly/30fHPMp

ondra91
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ondra91 » 21 črc 2014 23:15

Ehm .. mám to podobně jako ty ... v lednu 2014 jsem kupoval 770 msi, ale co jsem na ní za tu dobu hrál ? Maximálně tak CS : GO , watch dogs ( zkoušel jsem, ale šlo to hned pryč ) a pak vlastně už nic.
Z toho důvodu jsem prodal své herní PC, protože mám asi trochu uchylku a to takovou udržovat PC pořád aktuální a vlastně bez užitku ... a koupil jsem si novou TV + PS4, kde bude celkem znatelně víc her než na PC a budu hrát jen pouze pár vybraných, které budou stát opravdu za to ...
( zaklínač 3, batman, bloodborne, uncharged , metal gear solid phantom pain bohužel, jak je vidět, tak hodně toho je pouze na konzole .. z toho důvodu po 15 letech hraní na PC mu dávám sbohem a raději si během roku zahraju 7-8 kvalitních kousků, než hrát na PC 3-4 pořádné hry do roka.

Poslední roky je to opravdu otřes a lituju těch x tisíc vyhozených za PC.

2013-2014 - co se během tohoto období opravdu povedlo ? Skoro nic - tomb raider, far cry 3, ( pro někoho black flag ), metro last light a to je asi tak všechno ... hry typu crysis 3, thief, watch dogs a x dalších nadějných titulů skončilo někde v a bohužel po právu, protože za moc to nestálo ...

Ale důležitá věc ! Blýská se určitě na lepší časy ... aktuálně 4Q / 1Q 2015 toho vyjde opravdu spousta doufám, že se většina her povede a bude zase co hrát ! :)

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 21 črc 2014 23:31

Mne ako najvačší problém dnešných hier vadí krátka hracia doba.
Ja chcem hrať kurňa a nie keď sa vžijem do hry (čo sa mi niekedy zadarí až moc silno) je koniec...
Taký Crysis 1 nebol zlý, ale krátky a miestami hardcore, dvojka bola super, dlhý príbeh, grafika a celkovo hra bola super.
Potom som hral Far Cry 3, tiež super hra, dlhá a zábávná (až na tú časť, kde som bol na druhom ostrove, tam ma to až tak nebavilo).
Ale to čo vychádza v dnešnej dobe.... Všetko na jedno kopyto... a krátke :-(

Teraz očakávam veľa od Far Cry 4, tak uvidíme ako to dopadne, Assasin ma nejako moc nezaujíma a tá GTA 5 tiež nemusí byť najhoršia.
Ale dosť sa obávam, že všetko pobeží na DX11 a tú moja grafická karta nemá moc v láske.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:27, celkem upraveno 4 x.

Carny
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Carny » 21 črc 2014 23:34

Ondra91, v tomhle jsem úplně stejní. Mám na to stejný názor, až na to že PC prodávat nebudu, nemám na to zkrátka koule :D
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní PC
    od jirka153 » 06 říj 2024 11:48 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    6
    3053
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek