hry battlefield

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

lukasking4444
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: hry battlefield

Příspěvekod lukasking4444 » 23 srp 2015 18:27

a co ta demolice tech baráku? není náhodou lepší v bf3? a stojí zato koupit DLC ?

Reklama
Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 23 srp 2015 18:30

Demolice je lepší v BF4, taky se tím chlubili při vydání, BF bez premium nemá cenu.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

lukasking4444
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod lukasking4444 » 23 srp 2015 18:42

já vím že bf 4 má podstatně lepší demolici ale všechny budovy tam nejdou zničit a bf 3 má sice horší ale zníčíte tam více budov ne? :)

Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 23 srp 2015 18:44

Řekl bych že se v BF4 dají zničit všechny budovy.

lukasking4444
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod lukasking4444 » 23 srp 2015 18:49

ty mrakodrapy ne :D

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 23 srp 2015 18:58

Taky, ale jen některé a je to ve "scénáři" mapy, že za určitou dobu se něco stane.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Liqui
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Liqui » 23 srp 2015 19:04

Tak registrace zásahu to je problém netcodu. Tvoje postava je za zdí ale server ji stále registruje jako kdyby byla před zdí. To znamená že server je tak trochu opožděn oproti tomu jak by to mělo být ve hře. Ale někdy je zase trochu napřed. Nedávno když jsem hrál se mi stalo že mi pod nohy dopadl granát. Zabil mě ale dříve než došlo k výbuchu. Nebo mě přejelo vozidlo a opět jsem zemřel těsně chvíli před nárazem. Tyto problémy s netcodem je ale chyba samotného enginu Frostbite. Ve starších dílech se mi něco takového nikdy nestalo. Problémy s registrací zásahů se začali objevovat až v Bad Company 2. První díl kde na to bylo dost stížností. S každým dalším dílem se to stupňovalo.

Liqui
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Liqui » 23 srp 2015 19:15

Frostbite má pouze skripotvanou demolici objektů tedy jde zničit pouze to co je tak naprogramováno. Když daný objekt není naskriptovaný tak s ním nehneš. Ano některé mapy mají rádoby scénář opět jsou to jen skripty. Tím bych se nějak podrobně nezabýval. Na destrukci jsou tu jiné hry. Stejně pokud tomu scénáři (DICE tomu říká "levolution") nepomůžeš sám tak se nic nestane. Některé mapy např. Obléhání Šanghaje jsou kvůli tomu "levolutionu" zničeny takže jsou potom špatně hratelné a hnusné. Proto na některých serverech se za spuštění "levolutionu" banuje a je to tam zakázané.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 23 srp 2015 19:24

Osobně mám všechny BF a kdybych si měl vybrat jeden, který bych dnes hrál, tak by to byl BC2. Z novějších určitě 3/4. Bez premium bych o tom ale ani neuvažoval. O novém BF budu hodně váhat. Trojka vyšla na novém enginu, takže se chyby předpokládaly, ale aby to samé a ještě horší bylo i u čtyřky bych nečekal. 120 E v předprodeji za BF4+Prem byla moje poslední předobjednávka ever. Už jedině tituly s naprosto luxusní hratelností (Bordelands, apod.)

Moje celkové hodnocení BF série je, že se prostě jedná o herní pozdvižení z denní šedi. Sem tam se samo chyba najde, ale kde nejsou. Úplně nejvíc mě ale udivuje, že ti, co na to nadávají to hrají nejvíc...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 23 srp 2015 19:38

Tak samozřejmě, když je to baví a hrajou to denně, tak ty bugy "potkávají" celý den a jsou z toho pak na nervy :-D .
Sestava v profilu.

lukasking4444
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod lukasking4444 » 23 srp 2015 19:56

a je ve hre něco jako "povíšení" nebo "level" díky čemu se dájí vylepšit zbraně nebo nějaký perky? něco jak bývá v call of duty třeba?

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 23 srp 2015 20:02

Ano, u BF4 až do 140lvl, kterej zabere víc jak 500h.
Sestava v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Battlefield 4 nejde spustit... Příloha(y)
    od liborek » včera, 17:08 » v Hry
    0
    118
    od liborek Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 17:08

Zpět na “Hry”