Co je pro vás největší herní překvapení roku 2015 ?
Re: Co je pro vás největší herní překvapení roku 2015 ?
Hrál jsem pouze GTA V a Witcher 3 a kvalita ani jednoho z titulů mě nepřekvapola, respektive jsem čekal kvalitu a dostal jsem ji.
Určite GTA V a Witcher 3 :)
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tak podle mě GTA a Zaklínač nejsou moc překvapení... kvalitu od nich očekával každý a překvapením by bylo, kdyby byla nějaká špatná optimalizace nebo tak...
od těchto mainstream her se hodně očekávalo, takže žádné velké překvapení nevidím
navíc GTA vyšlo už dříve -;)
od těchto mainstream her se hodně očekávalo, takže žádné velké překvapení nevidím

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Jinak když už jsme u těch negativních překvapení, tak grafika fallout 4 byla pro mě dost překvapující. Používat 5 let starý engine a ještě tu hru tak špatně optimalizovat, to chce kuráž.
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
Největší překvapení určitě nový Fallout a Batman. Obojí strašná tragédie. Kdybych Batmana nedostal ke grafice, na 100% bych nekoupil. Fallout je ošklivá, nudná a tragicky optimalizovaná hra, bohužel. Jinak z druhé strany, za mne určitě duchovní nástupce Ragnaroku Online, Tree of Savior. Lepší MMORPG už jsem pár let nehrál.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Překvapilo mě, jak hluboko mohl ještě Fallout klesnout. Ale tak to není nic nového, velmi strmým pádem kvalita klesá už od dvojky.
Mně se naopak Fallout zalíbil, po prvních pár hodinách kdy jsem byl celkem zklamanej, se to pro mě najednou otočilo a hru si moc užívám. Já vím, není to jednička, ani dvojka, ale i tak jsem nakonec spokojenej. Radši bych ale rok počkal na mody, což je smutný...
GPU: MSI GTX 970
CPU: Intel Core i5-6500
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
PSU: Seasonic S12II-520
MB: MSI B150 GAMING M3
HDD: Seagate Barracuda 7200-1TB
SSD: Kingston HyperX Savage 240GB
CASE: NZXT H440
LCD: LG 29UM57-P
Recenze sestavení PC v CZC.cz - http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=168894
Recenze sestavení PC v CZC.cz - http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=168894
Fallout 4 bude potrebovat stejne mody jako 3, uz ted je mod na zobrazeni celych odpovedi na vyber. Je to ovsem klasicka hra od Bethesdy jiz tradicne s obrovskou haldou bugu, ale aspon jde dohrat. Nicmene Fallout 3 New Vegas povazuji za podstatne lepsi hru, nez 1 a 2 dohromady (a to jsem je hral nekolikrat), ti lide co ho maji na svedomi by mohli udelat i datadisk ke 4ce. Grafiku nema cenu komentovat - rozloha sveta je mnohonasobne vetsi nez u jekoliv jine hry se kterou je grafika F4 srovnavana. Komu chybi isometricky pohled ma smulu - takova hra byla neprodejna ve vetsim poctu kopii uz tenkrat, natoz dneska.
Me osobne nejvic prekvapil MGS5 - nejdriv tim jak je genialni a pak tim, ze je to v podstate polododelana hra.
Me osobne nejvic prekvapil MGS5 - nejdriv tim jak je genialni a pak tim, ze je to v podstate polododelana hra.
Ten mod pro zobrazení celých odpovědí se mi taky moc nelíbí, zdržuje to, ve 3 a NV to bylo pořád řešený líp, nebyla tam ta odpověd celá, ale věděl si aspoň co zhruba řekneš, za to tady je to fakt loterie a kolikrát jsem sám sebe pěkně vypekl. Je to ale stejně celkem jedno, není tu žádnej karma systém, takže tvoje odpovědi nemají v 99% případů žádnej větší význam než jen odlišná odpověd se stejným výsledkem.
Zatím sem se nesetkal s bugem, který by mi vyložene pokazil herní zážitek (jen jednou jsem se vrhnul po hlavě mezi kupu ghoulů pro Fat Boye, ze kterýho se vyklubala jen blbě oskinovaná a vymodelovaná ustřelená ruka, která mě taky stála život, jinak bych tam neskákal)
Grafika se příliš nepovedla, ale scenérie jsou tam nádherný a na 21:9 monitoru je to radost hrát. Když to ale vezmu kolem a kolem, tak mi ne úplně prvotřídní grafika nebo animace postav a obličejů vůbec nevadí, protože o tomhle Fallout nikdy nebyl. Miluju ten průzkum a post-apo feeling co mi nabídne málokterá jiná hra. Upgrady zbraní a jejich rozličnost je pro mě taky obrovský plus. Vyloženě se těším na to, až budu mít zase dvě hoďky času abych si zahrál a to se mi nestalo už minimálně rok, dva...
Pro mě prozatím hra roku.
Zatím sem se nesetkal s bugem, který by mi vyložene pokazil herní zážitek (jen jednou jsem se vrhnul po hlavě mezi kupu ghoulů pro Fat Boye, ze kterýho se vyklubala jen blbě oskinovaná a vymodelovaná ustřelená ruka, která mě taky stála život, jinak bych tam neskákal)

Grafika se příliš nepovedla, ale scenérie jsou tam nádherný a na 21:9 monitoru je to radost hrát. Když to ale vezmu kolem a kolem, tak mi ne úplně prvotřídní grafika nebo animace postav a obličejů vůbec nevadí, protože o tomhle Fallout nikdy nebyl. Miluju ten průzkum a post-apo feeling co mi nabídne málokterá jiná hra. Upgrady zbraní a jejich rozličnost je pro mě taky obrovský plus. Vyloženě se těším na to, až budu mít zase dvě hoďky času abych si zahrál a to se mi nestalo už minimálně rok, dva...
Pro mě prozatím hra roku.
Mě fallout 4 jede naprosto krásně uplně na max. Já se u toho bavím nádherně, ale tak je pravda, že jsem hrál naposled fallout 2.
Mě osobně uplně maximálně bavil Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, ktarý jsem hrál 5x znovu jako původní díl.
Hotline Miami 2: Wrong Number byl naprostý neočekavaný pro mě, že mě to nutilo hrát i první díl . Skvělá hudba a celkem zajimavý přiběh. Prostě celý hra naprostý luxus.
Potom mě překvapil Blackhole i když to nerad řikám jak jsem byl nasraný , tak je to hodně dobrá a originální hra.
Bohužel každá letošní AAA hra byla spíše zklamaním pro mě. Gta V mě přineslo něco nového, ale ten přiběh nic moc. Ve witcher 3 to bylo super zase se vrátit do hry, ale všechno je takový natahovaný, až násilný prodloužení přiběhu. Překvapil mě trailer na call of duty, bohužel to co s toho vyšlo je hnus. Hůř se to snad udělat nedalo. Pak jsem si říkat, tak aspoň nový Assasín, ale jak jsem si mohl myslet, tak je to naprosto nehratelný. Stejně jako bíval Unity.
Jinak je to docela předčasný hodnocení. Pořád nás ještě čeká Just Cause 3 :)
Mě osobně uplně maximálně bavil Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, ktarý jsem hrál 5x znovu jako původní díl.
Hotline Miami 2: Wrong Number byl naprostý neočekavaný pro mě, že mě to nutilo hrát i první díl . Skvělá hudba a celkem zajimavý přiběh. Prostě celý hra naprostý luxus.
Potom mě překvapil Blackhole i když to nerad řikám jak jsem byl nasraný , tak je to hodně dobrá a originální hra.
Bohužel každá letošní AAA hra byla spíše zklamaním pro mě. Gta V mě přineslo něco nového, ale ten přiběh nic moc. Ve witcher 3 to bylo super zase se vrátit do hry, ale všechno je takový natahovaný, až násilný prodloužení přiběhu. Překvapil mě trailer na call of duty, bohužel to co s toho vyšlo je hnus. Hůř se to snad udělat nedalo. Pak jsem si říkat, tak aspoň nový Assasín, ale jak jsem si mohl myslet, tak je to naprosto nehratelný. Stejně jako bíval Unity.
Jinak je to docela předčasný hodnocení. Pořád nás ještě čeká Just Cause 3 :)
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Na optimalizaci si taky nemůžu stěžovat, hraju to ve 2560x1080 a i s GTX 660 mi to jede na high a 3/4 dohledu na 30plus FPS, což mi musí vyhovovat... Už abych ale pořídil to nový PC a mohl to zahrát na 60fps a max s modama...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2593
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 16:12