GTA 5: Sekanie počas hrania

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Honza4ever
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: GTA 5: Sekanie počas hrania

Příspěvekod Honza4ever » 29 pro 2015 20:02

To né,měl sem volný jeden slot,tak jsem přikoupil 4GB modul a mám tedy i v druhém slotu 4GB.Dohromady tedy 8GB RAM

Reklama
Player ONLINE
nováček
Stav:

Příspěvekod Player ONLINE » 29 pro 2015 20:12

Jozefus píše:To existuje k notebooku nejaká externá RAM-ka? som ani nevedel.

Ano existuje, buť máš 2 sloty na RAM v počítači nebo jeden např. já mám dva tak jsem dokoupil 4 GB RAM a těd mám 8GB RAM,pokud máš jen jeden slot tak musíš koupit celou 8GB RAM a vyměnit ji za starou ,není nutná žadná instalace nebo tak něco jen to tam hodíš a máš to ! ;)

Skygger
nováček
Stav:

Příspěvekod Skygger » 29 pro 2015 22:24

Jak iDkcz a mě bylo jasné, tak se ti notebook taví.. Můžeš hledat šroubovák, nebo pokud se bojíš, tak ho můžeš hodit do nějakého PC servisu, kde ti ho za asi +//- 500 Kč vyčistí. Každopádně ti rovnou mohu napsat, že ve většině případech budeš muset rozmontovat celý notebook, aby jsi se dostat k větráčkům.
+ Externí ramka neexistuje, maximálně pokud máš nastaveno, tak ti npř. flashka zvýší virtuální paměť (virtuální paměť(uložiště dat na HDD)≠fyzická paměť(Ramky)), ale to si můžeš zvýšit i bez flashky.

++ Není nutnost si zvyšovat ramky!!! Pokud ti to jede do dob fps dropů krásně plynule. Po vyčištění bordelu z větráčků ti to pojede stejně plynule, akorát bez těch fps dropů, což chceš. :D

Zpět na “Hry”