Dobrá LAN hra Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dobrá LAN hra
Supreme Commander! 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
V klidu je Newervinter Nights podivej se treba na http://thalie.pilsfree.cz je to rpg
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebo třeba Battlefield II.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- smolaondrej
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OK děkuji za návrhy, ale mám 2 otázky: 1) Diablo 2 jde po lanu ?
2) Mám Generalsi v originále, ale když jsem to naistaloval na druhej PC, tak
mi to v multiplayeru psal, že klíč je používán. Nevíte co s tím ? to jste psal tak skuste toto http://www.generals-zerohour.estranky.c ... load/crack a dejte to tam protože ty klíče sou chráněný aby nemohla být dvakrát stejná hra víte a nebo skuste sehnat jinej klíč tady ten už asi bude registrovanej jinak nevím
2) Mám Generalsi v originále, ale když jsem to naistaloval na druhej PC, tak
mi to v multiplayeru psal, že klíč je používán. Nevíte co s tím ? to jste psal tak skuste toto http://www.generals-zerohour.estranky.c ... load/crack a dejte to tam protože ty klíče sou chráněný aby nemohla být dvakrát stejná hra víte a nebo skuste sehnat jinej klíč tady ten už asi bude registrovanej jinak nevím
amd sempron 2600+,80gb + 200gb datovej , ram něco málo 512mb + 512mb, gigabyte GA-K8N51G MF, zatím integrovaná ...............
Na každou sviňi se vaří voda!!:D
2) warez se tu neresi
- smolaondrej
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
co to je na mně??
amd sempron 2600+,80gb + 200gb datovej , ram něco málo 512mb + 512mb, gigabyte GA-K8N51G MF, zatím integrovaná ...............
- smolaondrej
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ale já jsem jen odpovídal na dotaz tak to nechápu??? a co je vubec ten warez??? 

warez = Illegally obtained or compromised software
tzn. ti tu nikdo seriovy cisla shanet nebude, protoze by porusoval pravidla fora
tzn. ti tu nikdo seriovy cisla shanet nebude, protoze by porusoval pravidla fora
- smolaondrej
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jejda asi došlo k omylu já ty serialy nechci jensem radil jak to obejít ale i tak se omlouvám
tohle dyztak posilej pm. verejne tu zadny cracky nebo serialy resit nesmis
- smolaondrej
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ajo moc se omlouvám