darujte mi niekto hru na steame Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: darujte mi niekto hru na steame
l4d2 na tom ntb hram ale nie na mojom ale kamosovom , mam 13 takže z brigady asi nič , nemam kreditku,konec
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Promiň, ale fakt ne. Pro zdejší komunitu jsi nic neudělal, sám píšeš, že bys nic nikomu takto nedaroval a žebráš tu o hru, která v akci stojí 2,5€...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nechcem byť hajzel, ale blbých 5€ má dnes každý, keď nemáš kreditnú kartu, kúp si paysafecard..
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nechce mi někdo dát 5€? Když je má dneska každý. Ploším...
Nemám ani na internet!
Dámy a pánové! YEAH!!! Rozjíždí se nová éra této doby. A to je: EJ, KEJ, EJ - Žebrota na internetu.
trolko01: Jaké má toto téma vůbec význam? Jdi před dům, začni hrát na kytaru, nebo na housle. Dej si vedle sebe klobouk. A lidé ti tam budou házet prašule.
Je to lepší než někde žebrat.
Jediné, co neberu jako žebrání je Dota II. Protože tu má dneska každý alespoň 5x.

Dámy a pánové! YEAH!!! Rozjíždí se nová éra této doby. A to je: EJ, KEJ, EJ - Žebrota na internetu.

trolko01: Jaké má toto téma vůbec význam? Jdi před dům, začni hrát na kytaru, nebo na housle. Dej si vedle sebe klobouk. A lidé ti tam budou házet prašule.

Jediné, co neberu jako žebrání je Dota II. Protože tu má dneska každý alespoň 5x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
-
- Pohlaví:
Re: darujte mi niekto hru na steame Vyřešeno
nerob zomna zobraka hej?!!!
ja som sa len pekne opytal !!
ked nie tak neviem načo tu pišeš id het tam do rohu a daj pokoj -.-
som sa nepytal na tvoj nazor !
ja som sa len pekne opytal !!
ked nie tak neviem načo tu pišeš id het tam do rohu a daj pokoj -.-
som sa nepytal na tvoj nazor !
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ale no tak, panove! Jen se zeptal. Pokud neminite pomoct, tak se prosim nevyjadrujte a nehante...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji