GTA V - FPS (NTB) Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

holanmark
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: GTA V - FPS (NTB)

Příspěvekod holanmark » 11 říj 2016 00:18

Zitra vyzkousim teploty pri nabijeni a nenabijeni, ale myslim si ze se to neprehriva a drzi se to na 60%, ale vyzkousim to :)

Reklama
raZzy
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod raZzy » 11 říj 2016 00:20

Čau, tvůj problém je vážně v ramkách. Potřebuješ aspoň 8GB RAM a můžeš si to zahrát plynule a daleko na vyšších kvalitách. Grafika by měla být OK a procesor také, Hlavně kontroluj zda ti to dobře chladí vůbec, protože to je taky kolikrát důvod proč to nejede jak má. A to že někdo má 8GB RAM tak to nemusí znamenat že jeho problém nespočívá třeba v grafické kartě. :-) Pokud ti mohu poradit, tak Vsync bych nevypínal. 8)

holanmark
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod holanmark » 11 říj 2016 00:24

Tak ramky planuju kupovat, ale bohuzel nevim jake mam koupit do mojeho ntb aby to slapalo, muj ntb mas kdyztak na 2 nebo 1 strance

raZzy
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod raZzy » 11 říj 2016 00:48

No, tak to jsem doufám že máš NTB s 4GB grafikou, protože 2GB je hodně málo a v tomto ti snad ani +4GB RAM nepomůžou, Být tebou se smířím s tím že to bude šlapat tak jak to šlape. Tohle není NTB na takové hry. Jedinou a nejlepší variantu kterou vidím, je prodat tento PC, přihodit chechtáky a koupit výkonnější stroj. Já bych kolem toho nedělal více rozruch, na této sestavě to vážně pěkně nepojede asi. I když ty ram by ti trošku pomohli,ale pořád tě ta grafika bude brzdit.

Dodatečně přidáno po 19 minutách 37 vteřinách:
Jinak RAM by tam mohla přijít takhle, ale pro jistotu si stáhni CPU-Z a pošli screen jaké RAM tam máš přesně.

https://www.tsbohemia.cz/corsair-4gb-dd ... 22968.html

Fiba
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Fiba » 11 říj 2016 06:52

Na gta bez problemu staci 2GB vram. To s 4gb je blbost.

Odesláno z Mi4W
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C

holanmark
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod holanmark » 11 říj 2016 08:12

2GB urcite nestaci kdyz je tam jeste online a patche.. obecne dokoupim nekdy abych mel 8GB ale nevim komu co verit, jednou nekdo napise ze je to ramkama a pak mi napise ze ramky jsou zbytecne protoze to grafika neda, myslim si ze grafika to da na minimalni pozadavky a jak dokoupim ramky ze to bude lepsi, jak dojdu dom tam zmerim teploty pri nabijeni a nenabijeni a podivam se na to cpu-z jake mam ramky..

Dodatečně přidáno po 37 vteřinách:
2GB urcite nestaci kdyz je tam jeste online a patche.. obecne dokoupim nekdy abych mel 8GB ale nevim komu co verit, jednou nekdo napise ze je to ramkama a pak mi napise ze ramky jsou zbytecne protoze to grafika neda, myslim si ze grafika to da na minimalni pozadavky a jak dokoupim ramky ze to bude lepsi, jak dojdu dom tam zmerim teploty pri nabijeni a nenabijeni a podivam se na to cpu-z jake mam ramky..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 11 říj 2016 08:17

Samozrejmne ze 2GB VRAM na GTA 5 staci.

Jen je potreba mit nastavenou grafiku ve hre tak, aby to neprekrocilo ty 2GB.

Kdyby bylo GTA V nehratelne na grafikach co maji mene nez 4 GB VRAM, tak si ho vetsina lidi nezahraje.

holanmark
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod holanmark » 11 říj 2016 08:49

Ja to mam v nastaveni nastavene nejakvna 1343MB

raZzy
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod raZzy » 11 říj 2016 09:25

Fiba píše:Na gta bez problemu staci 2GB vram. To s 4gb je blbost.

Odesláno z Mi4W

Já tu přece netvrdím že by to nerozjel. Já jsem napsal že ho ta grafika bude brzdit o proti procesoru a když dokoupí RAM. Kdyby to byla 940m 4GB, tak si to zahraje snad i na plný výkon při slušném rozišení a plynule krásně. Takhle pojede na Medium něco Hard a rozlišení nic extra a bude rád za 30-45 FPS. Každopádně jestli mu to stačí, tak je potřeba dokoupit jen RAM. To co mu to dělá odpovídá na RAM. :-)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 11 říj 2016 09:43

Co na tom bude brzdit? Grafika je naprosto stejne vykonna, i kdyz ma 2GB, 4GB nebo treba 20GB VRAM. Graficka karta neni vykonnejsi kdyz ma vic pameti, prave naopak, umoznuje nastavit lepsi grafiku, takze bude mene fps.

940m 4GB a 940m 2GB jsou naprosto stejne vykonne karty.

Kdyz se u 4GB GTX 940M nastavi vyssi detaily nez u 2GB verze, tak to pobezi hur (mene fps), ne lepe. Tudiz v graficke karte, pokud neni grafika nastavena ve hre tak, ze presahne 2GB VRAM, problem byt nemuze.

Co problem je, jsou ty 4GB RAM - GTA V vyuzije pres 10GB RAM, takze na 4GB RAM se sice spusti, ale rozhodne to nebude optimalni.

raZzy
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod raZzy » 11 říj 2016 09:47

petr22 píše:Co na tom bude brzdit? Grafika je naprosto stejne vykonna, i kdyz ma 2GB, 4GB nebo treba 20GB VRAM. Graficka karta neni vykonnejsi kdyz ma vic pameti, prave naopak, umoznuje nastavit lepsi grafiku, takze bude mene fps.

940m 4GB a 940m 2GB jsou naprosto stejne vykonne karty.

Kdyz se u 4GB nastavi vyssi detaily nez i 2GB verze, tak to pobezi hur (mene fps), ne lepe.

2GB VRAM u této hry je málo. A na plno mu ta pamět stačit nebude podle mě. Třeba u GTA IV bylo skoro málo i 4GB grafika :D Vím že zde už to je řešené jinak,ale chtít to hrát na plno a v pohodě tak to podle mě nestačí. Je to můj názor odzkoušené nemám.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 53 vteřinách:
https://www.youtube.com/watch?v=Py_MgaINY5k

Tady to jde vidět, neco normal a neco hard. slabší rozlišení 30-40fps. nekoukal jsem na celé.

holanmark
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod holanmark » 11 říj 2016 09:56

Nepotrebuju to hrat na full, staci mi ze to rozjedu na low, kdyztak jak dodam cpu-z tak mi poslete jake ramky

Zpět na “Hry”