Call of duty black ops - vaše názory ?
Re: Call of duty black ops - vaše názory ?
Proc jsem davas klipy ? Od toho je snad ta hra, aby ti dala pribeh. 

MW a MW2 má příběh,ale podle mě je to taky lineárka.Pokud chci něco emotivnějšího,tak Oblivion.Nebo Dragon Age (i když tam chybí toulání mapou),ale zas je fantasticky užvaněná a pokud se vybere partička co se zrovna nemusí tak to stojí za to.Black Ops dohrávám a až na ty videa co jsou fakt přemnožené mi to vyloženě špatné nepřijde,dle mého tak 6-7/10.Ale nikomu tento názor nevnucuji. 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
HAFcool píše:Proc jsem davas klipy ? Od toho je snad ta hra, aby ti dala pribeh.
Nutí tě snad někdo aby jsi je sledoval?Je spousta jedinců kteří tu hru kupovat nebudou a můžou se podívat jak hra vypadá a naopak-někteří si ji snad i koupí.

Tak ta mise -útěk z vietnamského zajetí a následná bitva ve vrtulníku je hodně dobrá.Mé hodnocení tak 7 až 8 z deseti.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
X: Moje slova
Přemýšlím u něčeho jiného než u samopalu. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Tak když chci u hry přemýšlet, tak dám nějakou logickou ...
Tak dohráno.Druhá půlky hry mě přijde o dost lepší než první.A zvedám hodnocení na 8,5 z deseti.
Prave tuto hru hraju,no,jelikoz nejsem nejaky extra hrac,tak me hra bavi,ale pomalu me to pousti,pac je to furt jen vpred a pal 

Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit

zdar PLS poradte mi koupil sem si Call of duty balck ops a v 1 misi jak tam prijede takovej ten buldozer tak oni ho znici a napisemi to tam ( vasi akci ste zabil team) a to pokazde aj kdyz se kryju a nekryju proste at delam co delam nemuzu se pres to dostat PLS PORADTE
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nejhorší hra nasvětě,hnuz,totalní selhaní.Hra vam případa že hrajete saw,je pripoutany na křesle a probirají jeho valečnou minulost.Pořad debilni videa,pořad čekate,jednu misi ani nehrajete on jen chodi,nake studni video.První mise je avganistanu,nuda.Taky se dostanete do situace,kdy navas zvře vojak at mu pomužete otevřit dveře a jak v stoupite dovniř,tak jste uplně velke tmě a nic nejde dělat.Mit usebe ty lidi co to udělaly tu hru tak jim vynadam a vyliskam je.
Je to jen strata času a neinstalujte.Nebe rozbijete počitač.
Je to jen strata času a neinstalujte.Nebe rozbijete počitač.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 79355
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 04:53