Webové hry - doporučte méně známé
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Webové hry - doporučte méně známé
A co takhle Darkorbit ?
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
marxadus píše:kimi999: no tak nic nozůstanu u svého skromného Baníku v třetí lize v Gambrinusu :-) jinak mne zaujal ten BTO, teď to vyzkouším, ty to taky hraješ?
Teď moc není čas, ale asi zase začnu.
Pro ostatní, děkuji za tipy ale jak už i někdo upravil nadpis tak je tam "méně známé", takový darkorbit hrají desetitisíce hráčů po celé Evropě.
kimi999 píše:... statická a soukromá IP ...
Žádná soukromá IP neexistuje, myslel jsi veřejná IP (opak je neveřejná).
myslel tím neveřejnou, které se taky říká soukromá :)
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Omlouvám se X-ovi, že jsem to napsal takto, právě ve hře o které se baví tomu říkáme soukromá, každý jak tam a myslím že i zde pochopil co jsem myslel.
Nejspíš si pletete i rozdíl mezi veřejnou / neveřejnou IP, protože pochybuji o větší výhodnosti neveřejné IP při on-line hraní a vůbec činnosti na Netu. Veřejná IP je pouze pro jedno připojení, neveřejnou má v tu samou dobu spousty lidí. Když tedy u takové třeba dostane jeden člověk BAN, odnesou to všichni 

Tak jsem to myslel trochu jinak, když máš statickou IP, tak krom toho že se ti IP nezmění tak by si ji měl v nejlepším případě používat pouze ty nebo tvá domácnost, takže pokud má někdo připojení např. od O2 a nedělí se o jednu IP s 50 lidmi, tak hraje bez problémů, pokud má místního poskytovatele, který jednu IP dává více lidem, může se objevit problém s přihlášením.
Nejlepší (podle mě) je asi z onlinovek tato http://mafia.goodgamestudios.com
Hraju ji už nějaký ten měsíc (asi 3
) a zatím se mi ještě nestalo že by mě nudila...
BTW: Je to na styl sf (shakes & fidget)
Hraju ji už nějaký ten měsíc (asi 3

BTW: Je to na styl sf (shakes & fidget)
Never stop dreaming.
kimi999: Statická = neměnící se. Ty ostatní vlastnosti co popisuješ (mít IP pouze pro sebe) splňuje právě veřejná IP
Takže bych veřejnou nazýval veřejnou a ne vymyšleností "soukromou", protože pak se v tom ani prase nevyzná
Ale já to odhadl správně ... Takže statická veřejná IP.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus http://cs.bigpoint.com/
Tady najdeš spousta her
Tady najdeš spousta her
MB: ASRock 945GCM-S;Procesor: INTEL Pentium Dual-Core E5200;Ramky: A-Data DQVE1A16 2+1GB 400Mhz DDR2;OS: Windows 8 Profesional 32bit;zdroj: Xilence Game Edition 600W;Mechanika: PLEXTOR PX-L871A;HDD: Western Digital - WD5003ABYX; grafika: MSI R6850-PM2D1GD5; case: Midi Case WooW 736B
X: Ok, omlouvám se, moje chyba.
Zpátky k tématu, chtěl bych nějaké méně známé jako jsem uváděl já. Hry, které mají na každém webu tisíce reklam zná každý.
Zpátky k tématu, chtěl bych nějaké méně známé jako jsem uváděl já. Hry, které mají na každém webu tisíce reklam zná každý.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4277
-
od HelFix