Co hrajete za hry?
Re: Co hrajete za hry?
Tam nebude Návod :) ako vzlétnout to proste musis vediet ... musis pomaly , v klidu.. ja som sa od zeme odlepil ale ne s Boingom volakim vetrakom a potom ked idem pristavat tak to dohnojim
CPU:Intel Pentium D 930 @ 3.0 Ghz
MB:Gigabyte GA-8I945P-G
Ram:3GB DDR2
GPU:Ati Radeon HD 4770
HDD:250 + 250 GB
Sound:ATI Radeon HDMI @ ATI RV635 - High Definition Audio Controller
LCD: LG L194WT (Digital) [19" LCD]
Myš:Razer Abyssus 3500DPI
Zdroj: Akyga 400W
MB:Gigabyte GA-8I945P-G
Ram:3GB DDR2
GPU:Ati Radeon HD 4770
HDD:250 + 250 GB
Sound:ATI Radeon HDMI @ ATI RV635 - High Definition Audio Controller
LCD: LG L194WT (Digital) [19" LCD]
Myš:Razer Abyssus 3500DPI
Zdroj: Akyga 400W
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Penumbra: Black Plague
samotarrk píše:gyga píše:Po vyzkoušení demoverze Crysis jsem si koupil plnou verzi.
Aspoň k něčemu bylo mé téma prospěšnéTo já hraju už několik dní to demo Flight simulator od Microsoftu a né a né a né se odlepit od země. Rozjedu se, to jo (jako taková lama nejsem), ale jak vzlétnout a nebo aspoň jezdit a nenabourat, nevím
![]()
Kdyby někdo věděl, prosím o info přes SZ ať se trošku pohnu
Sčím lítáš? S vrtulovým jednomotorovým to nemůže být přece takový problém... ted si nepamatuju jak jsou zkratky, ale nejdřív musíš zapnout palubovku.. je tam tlačítko .. dole vlevo.. dát klapky (flaps)¨do vzletové polohy (tzn. dolů) ... potom přidat trošku tah, nastartovat.. pomalu tahej motor do největších otáček a snaž se být v rovině s ranvejí ... až budeš mít dostatečnou rychlost tak to zvedni.. hotovo.. naber výšku dle potřeby , klapky dej nahoru a letíš :)
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl

GTA San andreas samp (multiplayer)
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
nOxx. píše:Tam nebude Návod :) ako vzlétnout to proste musis vediet ... musis pomaly , v klidu.. ja som sa od zeme odlepil ale ne s Boingom volakim vetrakom a potom ked idem pristavat tak to dohnojim
Přístávání taky není problém... klapky opět snížíš... klesneš na letovou hladinu cca 500 - 1000metrů.. udržuješ rychlost cca 220km/h (záleží na letadle) jak mile se dostaneš k ranveji, snížíš tah motoru na minimum.. letadlo držíš v rovině, klesne samo.. jak mile dorazíš na zem, začneš brzdit, ale pozor! Jakmile si na zemi musíš držet čumák nahoře, jinak se převrátíš.. dobrzdíš a hotovo..
AMD 2600 ...

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V poslední době jedna z nostalgických. Ta hudba se mi moc líbí.
http://download.chip.eu/cz/Giant-Worlds_567686.html
http://download.chip.eu/cz/Giant-Worlds_567686.html
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
The Saboteur je dobrá hra, mi to silně připomíá mafii, jen je to ve Francii za okupace něměckem.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V saboteurovi se mi strašně líbil soundtrack. Je to dobrá hra, ze začátku jsem si "čistil" všechna území od tě propagand. Když to ale v podstatě nemá význam, tak mě to po pár hodinách přestalo bavit. Mise jsou ale povedené.
Jinak mafii to je podobné akorát tak v době, Tom po střechách moc nešplhal

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tak ja hraju jen CS 1.6 po non-steamu brzo si uz budu kupovat steam

a mohl bych se zeptat hracu CS na nejaky dobry server ja hraju na gamesites a kotelne

a mohl bych se zeptat hracu CS na nejaky dobry server ja hraju na gamesites a kotelne

Já hraji SWAT 3, SWAT 4 s modem SSF 3.1 (to zrealističtí), Rainbow Six Vegas 2, Call of Duty MW, Call of Duty MW2, Doom 3, někdy i Global Operations, ale to je hra, co má spoustu chyb, nechápu, jak to někdo mohl v takovémto nedodělaném stavu vypustit do světa. Pak taky CS Source, ale ne přes net, jenom s botama
Jo a pak taky někdy GTA SA a občas se vracím i k trojce. 

Žbeky píše:V saboteurovi se mi strašně líbil soundtrack. Je to dobrá hra, ze začátku jsem si "čistil" všechna území od tě propagand. Když to ale v podstatě nemá význam, tak mě to po pár hodinách přestalo bavit. Mise jsou ale povedené.
Jó to čištění je takové jen rádoby čištění, ale kdyby jsi chtěl tak Red Faction Guerilla, tam je to taky, že ničíš billboardy, a tam to území osvobodíš když jich zničíš dostatek

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jsem hrál
V tom mi zas vadily dlouhé přesuny mezi jednotlivými lokacemi

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.