Příspěvek není k dispozici Vyřešeno
Re: Čo potrebujete na hranie GTA 5 ala rozbehne Váš PC GTA 5
Stačí R9 207x na maximální detaily při rozlišení 1680x1050 ?
Bohužel jsem ještě neměl možnost vyzkoušet svojí 270X.
Ale benchmarků je plný internet.
Ale benchmarků je plný internet.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Zdravím, rozjedu to s těmito paremetry? Procesor AMD Athlon(tm) II X4 640, Grafika AMD Radeon 5700 HD, RAM 4gb, když to projedu na can i run it tak mi to na minimální požadavky hlásí nedostačující procesor, ale je pravda, že u několika her mi to taktéž psalo a stejně jsem je ve většině případů rozjel, tady se ptám zkrátka jenom proto, abych neposlal 1500 do kopru, díky za odpoveď.
No sestavu máš snad ještě horší jak já (ta grafika) jinak procesor mám stejnej a s tím by to snad jít mělo.. Procesor mi nikdy nedělal problém.. Spíš ta grafika..
A když to lidi rozjedou na i3, tak my musíme taky..
Taky bych nekupoval hru, u které nevím, jestli ji rozjedu.. JÁ si to stáhnu a jestli mi to poběží bez lagů na nějaký slušný rozlišení, tak si to koupím už jen kvůli gta online..:)
A když to lidi rozjedou na i3, tak my musíme taky..

Taky bych nekupoval hru, u které nevím, jestli ji rozjedu.. JÁ si to stáhnu a jestli mi to poběží bez lagů na nějaký slušný rozlišení, tak si to koupím už jen kvůli gta online..:)
No já se právě chtěl vyhnout i zkušebnímu stahování, přeci jenom stahovat 65 gb 2x za sebou, to asi nebude sranda :)
Zkus googlit nebo se podívat na youtube, jestli tam někdo nehrál s tvojí grafikou popř. +-stejnou sestavou.. Taky se mi to stahovat nechce...:/ 
Většinou tam toho zjistíš mnohem víc, než na forech..

Většinou tam toho zjistíš mnohem víc, než na forech..
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Diskuze se ubírá nevhodným směrem. Poprosím, abyste tady věci typu "zkušební stahování" (= warez) vůbec nezmiňovali a ukončili to.
Luksov: když tu hru stáhneš, dopouštíš se porušení zákonu. Když se k tomu ještě i veřejně přiznáš někde na internetu, myslím si o tom své.
Luksov: když tu hru stáhneš, dopouštíš se porušení zákonu. Když se k tomu ještě i veřejně přiznáš někde na internetu, myslím si o tom své.
V pořádku, nicméně si nejsem vědom toho, že bych teď momentálně porušil nějaký zákon.. To bych třeba taky mohl říct, že zítra třeba vykradu banku a stejně nikdo proti mě nic mít nemůže, protože jsem ještě nic neudělal.. A řekni mi, kdo dneska nestáhl jedinou věc.. Myslím si o tom své, ale nebudem to tady rozebírat...
Ale kupovat hru bez toho, abych si ověřil funkčnost je blbost. Stejné jako kupovat auto bez zkušební jízdy.. Nic víc..
//pokud řekneš, že zítra vykradeš banku, tak věř tomu, že proti tobě někdo mít něco bude. Konkrétně policie ČR, prevence kriminality. Osobně je mi ukradené, jestli tě zavřou (nejspíše ne, stejně jako 9/10 ostatních takových). Ale pravidla fóra jsou pravidla fóra, řešit zde warez je neakceptovatelné a zmiňovat se o tom (čímž nabádáš ostatní), že hru stáhneš abys ji vyzkoušel taky není úplně košér. Takže tak.
//Clorky

//pokud řekneš, že zítra vykradeš banku, tak věř tomu, že proti tobě někdo mít něco bude. Konkrétně policie ČR, prevence kriminality. Osobně je mi ukradené, jestli tě zavřou (nejspíše ne, stejně jako 9/10 ostatních takových). Ale pravidla fóra jsou pravidla fóra, řešit zde warez je neakceptovatelné a zmiňovat se o tom (čímž nabádáš ostatní), že hru stáhneš abys ji vyzkoušel taky není úplně košér. Takže tak.
//Clorky
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:49, celkem upraveno 3 x.
Nejspíše ne? Na 110% mě nezavřou a tím jsem si jist.. V životě jsem udělal horší věci, než že jsem se někde zmínil, že si hru možná stáhnu.. Šíření poplašené zprávy bych si představoval trochu jinak, než napsat na pc-help forko, že vykradu banku... S tím, že nabádám lidi ke stažení nesouhlasím, každý má svůj mozek a každý určitě ví, že má možnost si hru nelegálním způsobem opatřit a uričtě to tady není pro nikoho novinka..
Pravidla fora jsem nečetl, moje chyba.
Omlouvám se OT. Příště se zachovám podle vašich pravidel a vyvaruji se tomu..
Pravidla fora jsem nečetl, moje chyba.
Omlouvám se OT. Příště se zachovám podle vašich pravidel a vyvaruji se tomu..
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem se díval na tento graf testu procesorů a dost mě zarazilo to Pentium. Skládáme nový PC a přemýšlíme o Pentiu/Athlonu (+GTX 960), jelikož se po čase předpokládá upgrade na lepší, tak bychom vzali Intel, protože s AMD se kompletně uzavře cesta k upgradu. A teď k věci... Celkem mě zarazily ty propady zaznamenané v tomto testu. Když se podívám dejme tomu na základní takt G3258 (3.2 Ghz) (určitě jak to přijde, tak to hned přetaktujem, ať to trochu drží krok), tak je naměřeno 31.2 FPS a propad k 8 FPS... To jako chvíli pojede tak dobře a pak to spadne...? To se mi nějak nezdá... Pokud někdo tu hru hrajete s tímto procesorem, nedali by jste mi prosím info, jak vám to jede? Protože kdyby byly takové propady, tak to by nebylo moc příjemné... Díky.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Poznatek...
R9 280x 3GB
i5 3470
8 GB ram
Vše na full krom MSAA 4x (nestačí paměť na 8x)
45-60 FPS plynulé , bez záseků... ale trápí mně vyhazování ze serveru,ale to asi všechny..
Jinak to jede všem co znám i na starších PC :)
R9 280x 3GB
i5 3470
8 GB ram
Vše na full krom MSAA 4x (nestačí paměť na 8x)
45-60 FPS plynulé , bez záseků... ale trápí mně vyhazování ze serveru,ale to asi všechny..
Jinak to jede všem co znám i na starších PC :)
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2471
-
od petr22