FarCry 2 návod

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: FarCry 2 návod

Příspěvekod karlos » 25 čer 2009 15:10

A tlučeš na správný dveře? Jinak se mi stalo u jednoho vodopádu, že se mi neotevřela chajda s úkrytem, chybou bylo, že jsem nějak divoce sejmul hlídače a hra se asi nemohla dopočítat mrtvol (hodil jsem na skálu k chatě granát, od něj bouchla bugina a mrtvoly se rozlétly po krajině...), nebude to něco podobného? Nešmejdí některý z hlídačů v lese? (viz klasik Jára Cimrman: "Nepočkáme na něj chvilku? Třeba se šel jenom vymočit...")
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
Danator
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Danator » 02 črc 2009 22:40

AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 03 črc 2009 00:00

Kdybys alespoň dal odkaz na ten návod :
http://www.abecedaher.cz/index.php?page ... 0000010052

Rozjede Extensa 5230 Far Cry 2 ? Podle požadavků na tuto hru silně pochybuji. Můj jediný požadavek je ,aby to jelo v nativním rozlišení 17"LCD tzn. 1280x1024 .Pokud Far Cry 2 používá PhysX ,tak to zakopávám rovnou ,protože ve hře I-Fluid mám takové lagy,že hanba mluvit.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

devildeny
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod devildeny » 09 črc 2009 14:55

Zdravím, prosimvás nemáte někdo save na tu misi, kde musím zachranít zajatce z panelového domku? Když tam vlezu a otevřu mu nic se neděje..navíc jsem koukala na video a tam byl úplně jinej chlap v tý místnosti, když otevřu já, je tam nějakej asiat. díky

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 09 črc 2009 17:05

Zachrňuje se tam hafo chlapů, takže z tvého popisu těžko poznat kde to je. Když jsem začal hrát podruhé, tak jsem měl jiné kámoše, než napoprvé, takže jiná rasa je patrně v pohodě. Navíc si myslím, že save cizí pozice ti rozhodí tvou hru, protože hra skýtá značnou volnost pohybu a úkol, který ty řešíš na začátku, mohl někdo jiný řešit až na konci.

svobi9
nováček
Stav:

Příspěvekod svobi9 » 26 led 2010 01:28

s tím problémem na začátku hry to, že vás ten chlápek nechce pustit ven ze dveří je celej problém v špatně nainstalovaný češtině, stačí si přečíst teksťák přiloženej k češtině :idea:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 26 led 2010 07:06

S ohledem na stáří tématu a zároveň i s tím, že chybně nainstalovaná čeština tu padla mnohokrát, docela zbytečný příspěvek...

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 26 led 2010 08:01

besst píše:........ je to dobrá hra?

Podle mne je to nuda, grafika taky nic moc, než si jeden zvykne tak se "unudí", zlatá - a ještě jednou zlatá 1, tady mi to připadá ježdění od nikud nikam, líbí se mi jen ty úkrytové chajdy s možností posunu v čase, a pak ještě ten nápad se zablokovánými náboji u těch rezavých "zbraní", zcela to předčilo to mé očekávání - bohužel, ----------- :-( :-( :-(
(víc se mi líbí voda a zeleň než ..... písek,,,, možná se to v jiných částech hry liší, ale jestli se tam někdy dostanu, vždy to totiž, po pár minutách vypnu, hodně mi to připomíná legendární knihu B.N. Babička - tak úžasná kniha a já jsem ji nikdy jsem ji nedočetl a to čtu kde co a celkem rychle, jinak jsem vždy dočetl všechno a některé tituly i několikrát :lol: )
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 led 2010 09:18

Taky mám radši Far Cry 1, hraju ji už poněkolikáté ...

Flame
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Flame » 31 led 2010 18:18

actionboy píše:Jo jeden už vydali. zvedl mi FPS cca o 5

Patche zvyšujou FPS???
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH​-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 01 úno 2010 20:58

No tak když je ve hře nějaká chyba, která hru deoptimalizuje, tak patch chybu vyřeší a hra má poté lepší chod. Co si myslíš že tady píšu výmysly nebo co :evil:
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

scowpack
nováček
Stav:

Příspěvekod scowpack » 28 úno 2010 10:33

Tak trochu mi zde na foru pomohlo to save ale problem je uplně jinde jelikož jsem tuto hru hrál na xbox 360 tak jsem vědel co a jak ale tam neni možnost ukládací klávesa f5 a rychlonačtení f9 a to je klíčová rada pro zdárný dohrání celý gamesy protože je ta hra od nějakýho testera protože když na tebe mluvěj tak jen jsou vydět gesta bez obličejový mimiky tak a když se postavýš k dotyčný osobě a zmačkneš f5 uložit a hned nato f9 rychle načíst tak se to načítá už i s dialogem pokud máte nainst. češtinu tak ve svém rodném jazyce ale né je vždy uplně celý dialog tak se musý ukládat a načítat znovu a znovu dokud se neukáže dlaň kterou potvrdíš příslušnou klávesou a pak potvrzení že je mise započatá nebo ukončená tak tímto způsobem se mi to povedlo dohrát do konce ale musel jsem častěji umazávat save protože se tim urychlí načítání uložených pozic tak snad sem někomu pomoh zas já scowpack(kovpak)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak stáhnout celý tento návod z webu?
    od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče
    6
    5702
    od Peťa Zobrazit poslední příspěvek
    16 srp 2024 08:52

Zpět na “Hry”