darujte mi niekto hru na steame Vyřešeno
-
- Pohlaví:
darujte mi niekto hru na steame
ahojte prepačte že otravujem ale myslim že tato tema asi ostane aj bez vysledkov ale niekto kto ma steam neposle mi ako Gift CS 1.6 alebo CSS , alebo L4D2 alebo dačo ine ?:):)
Re: darujte mi niekto hru na steame
můžu ti poslat dotu2 

-
- Pohlaví:
mám :/
ale dakujem ti moc za ochotu :O:)
ale dakujem ti moc za ochotu :O:)
nj, dotu2 ma každej asi 10x. jinak doporučuju zkusit stránku steamgifts. sice získaš hru tak jednou za měsíc ale na druhou stranu je zadarmo. osobně můžu potvrdit funkčnost. už jsem získal 2 hry :)
-
- Pohlaví:
a to je že mam iba šancu dostat alebo dostanem ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2013 17:51) ---
totoo mi vyslo Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $19.99.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2013 17:51) ---
totoo mi vyslo Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $19.99.
jsou to jakoby dárky, nějaký uživatel koupí hru a dá ji tam třeba za 20"bodů". když o ni máš zájem tak tam hodíš těch 20 bodů a doufáš že vyhraješ. pokud ne jdeš na další
využivá to spousty lidi takže najednou je tam třeba 200dárků na který si můžes hodit. maximálně máš na ruce 300 bodů. každejch asi 5 min ti přibyde 1bod. řikam, je to na dlouho než něco vyhraješ a vetšinou jsou to takové levnější a starší hry. ale každá hra co je zadarmo potěší že :) občas se tam objeví néjaká pecka ale na to si hodí 10k lidí a tvoje šance je mizerná.
edit: nj to jsem zapoměl dodat. tvůj steam musí obsahovat hry v hodnoťe 100dolarů(2000kč) :/

edit: nj to jsem zapoměl dodat. tvůj steam musí obsahovat hry v hodnoťe 100dolarů(2000kč) :/
-
- Pohlaví:
nemam ja mam kupeny len warhammer 2 a dotu 2
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Důvod, proč by ti někdo měl dávat zadarmo hru, kterou koupil?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
ked nechceš darovať tak nepíš mi sem :):)
jednoducho sa pytam neprikazujem a pytam sa ochotnych normalnych ludi nie teba
ps: neber to že som drzy mam len svoj nazor ..
jednoducho sa pytam neprikazujem a pytam sa ochotnych normalnych ludi nie teba
ps: neber to že som drzy mam len svoj nazor ..
trolko01 píše:nemam ja mam kupeny len warhammer 2 a dotu 2
jop, si hoď tu hlášku do překladače. potřebuješ ještě nakoupit hry v hodnotě 80dolarů aby si se mohl registrovat.
-
- Pohlaví:
to je krute nevadi pokupujem ešte dajake hry
postupem času to nasbíráš, na steamu jsou slevy furt.