Tak co líbí se vám new Trailer ??
Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 30 srp 2013 10:04, celkem upraveno 1 x.
Re: Grand Theft Auto V
To je tezka odpoved, kdyz neni oznamena PC verze
A jak kolega dnes poznamenal, vypada to ze nejde preskakovat baraky
A jak kolega dnes poznamenal, vypada to ze nejde preskakovat baraky

-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:

Naposledy upravil(a) Sefr123Czech dne 29 srp 2013 21:44, celkem upraveno 1 x.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
uvidíme jaký to bude mít požadavky, potom to možná zkusim
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
XBOX 360 a PS3
Rockstar se posledni dobou drzi platforem kde ma zajistenou prodejnost, viz Red Dead Redemption
Logika rika ze to musi na PC chodit jako blesk, ale vsichni vime jak dopadla posledni verze, ktera snad v sobe obsahovala emulator konzole jak byla pomala.
Rockstar se posledni dobou drzi platforem kde ma zajistenou prodejnost, viz Red Dead Redemption
Logika rika ze to musi na PC chodit jako blesk, ale vsichni vime jak dopadla posledni verze, ktera snad v sobe obsahovala emulator konzole jak byla pomala.
PC verze je jasná, na xzone mají už datum vydání 20.2.2014. Od R* by to byl nesmysl, když ví, že GTA série se stali slavnými jen díky PC. Díky modingu a multiplayeru se z nich na pc staly nesmrtelné hry viz. GTA SA, které je 8 let staré, ale dnes stále jednou z nejhratelnějších her. Pochybuju, že R* například zrovna u GTA SA vydělalo víc u konzolí, než u pc.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Všimli ste si to niekto? Prvé trailere mali úplne brutálnu grafiku a čím sa blíži vydanie tym v traileroch je slabšia grafika.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jsem si říkal, že ta grafika je nějaká divná. Porovnání s prvním trailerem
Co bys čekal když to brzdí konzole s nadupanou HD4770tkou a nějakým tříjádrovým AMD se 3,2GHz 

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ptal sem se v JRC a tam mi chlápek řikal, že na PC bude příští rok.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tady nejde o nejakou nesmrtelnost, ale o to ze konzolovych verzi se prodalo mnohonasobne vic kopii nez na PC - a to je to na co slysi vydavatel.
Kolik lidi co tuhru maji na PC si ji koupilo? 1%? (ne ve vyprodeji za dolar). Na PS a XBOXU maji zisky jiste (zvlast na PS3). Konzole jsou to, co tvori naprostou vetsinu legalniho herniho trhu. Cele je to o tom ze hry na konzole bud nejde piratit vubec nebo je vyzadovan slozity zasah do hardware. Hru na PC si sosne a zprovozni i male dite.
GTA V na PC neni oficialne ohlasene a uz minule nastalo velke zklamani kdyz se rusily predobjednavky na Red Dead Redemption. Na tuhle hru se ma cenu tesit, az bude jiste ze skutecne vyjde. Pripadna PC verze bude jedine a pouze v dobe, kdy nebudou hrozit propady prodeje konzolovych verzi, kdyz si cely svet sosne PC verzi.
A uz vidim jak tyden pred vydanim budou vsichni sosat ISO, resit cracky a basnit jak je ta hra super. A skoro nikdo z tech lidi si ji pak uz nekoupi. Svoje skody muze nadelat i totalne skazena optimalizace hry na PC. Ono stacilo co se delo naposled, jak lidi GTA 4 ze zoufalstvi crackovali aby slo vubec nejak spustit.
Kolik lidi co tuhru maji na PC si ji koupilo? 1%? (ne ve vyprodeji za dolar). Na PS a XBOXU maji zisky jiste (zvlast na PS3). Konzole jsou to, co tvori naprostou vetsinu legalniho herniho trhu. Cele je to o tom ze hry na konzole bud nejde piratit vubec nebo je vyzadovan slozity zasah do hardware. Hru na PC si sosne a zprovozni i male dite.
GTA V na PC neni oficialne ohlasene a uz minule nastalo velke zklamani kdyz se rusily predobjednavky na Red Dead Redemption. Na tuhle hru se ma cenu tesit, az bude jiste ze skutecne vyjde. Pripadna PC verze bude jedine a pouze v dobe, kdy nebudou hrozit propady prodeje konzolovych verzi, kdyz si cely svet sosne PC verzi.
A uz vidim jak tyden pred vydanim budou vsichni sosat ISO, resit cracky a basnit jak je ta hra super. A skoro nikdo z tech lidi si ji pak uz nekoupi. Svoje skody muze nadelat i totalne skazena optimalizace hry na PC. Ono stacilo co se delo naposled, jak lidi GTA 4 ze zoufalstvi crackovali aby slo vubec nejak spustit.
Tak jako ono nejde o warez ne? Vždyť na konzolich bych řekl, ze je rozšířenej mnohem víc, když je tu i jednodušší, protože se necrackuje. A na bazosi každej druhej prodává takovej xbox s tim, ze je flashlej
Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 25