Batman Arkham City GOTY Čeština

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

SairusNcz
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: květen 13
Pohlaví: Muž

Batman Arkham City GOTY Čeština

Příspěvekod SairusNcz » 26 lis 2013 12:57

Zdravim lidi, mam již zmiňovanou verzy hry GOTY a stále se mi nedaří nacpat do ni češtinu. Instalační program mi píše, že mám špatně zvolený adresář hry, požadované soubory nenalezeny, fakt netušim kam to tedy mám nacpat, už sem zkoušel víc verzí, jak hry tak češtiny a stále bez úspěchu. Hrát hru v anglickém jazyce sice jde, ale s množstvím dialogů a textů se v tom spíš, při mé znalosti angličtiny, trochu ztrácím. Dik za reakce.



Reklama
Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7801
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Batman Arkham City GOTY Čeština

Příspěvekod Karrex » 26 lis 2013 13:05

Nezkoušel jsem to, ale v jakém adresáři máš hru nainstalovanou? Je možné, že instalátor češtiny má jako default C:\Program Files\* . Ještě na netu bylo, že pokud to máš na steamu, tak musíš mít češtinu přímo pro steam verzi.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

SairusNcz
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: květen 13
Pohlaví: Muž

Re: Batman Arkham City GOTY Čeština

Příspěvekod SairusNcz » 04 pro 2013 17:29

Mám to nainstalovaný v D:, ale to je jedno, při instalaci to zadávám přímo do toho adresáře, kde to mám nainstalovaný, normálně to běží a až pak mi napíše, že instalátor nemůže najít uvedený soubor. Jo a nemám steam verzi.

Uživatelský avatar
Riviera kid
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1095
Registrován: květen 08
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Batman Arkham City GOTY Čeština

Příspěvekod Riviera kid » 04 pro 2013 17:41

a jaký soubor to nemůže nají?
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

SairusNcz
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: květen 13
Pohlaví: Muž

Re: Batman Arkham City GOTY Čeština

Příspěvekod SairusNcz » 10 pro 2013 17:23

Při výběru adresáře, když instaluju, to chce zvolit adresář, kde mám hru, takže si to najdu na disku v program files a vyberu adresář s hrou, pak mi to napíše - Špatně zvolený adresář hry, požadované soubory nenalezeny. Tak asi tak.

overlord48
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: leden 16
Pohlaví: Muž

Re: Batman Arkham City GOTY Čeština

Příspěvekod overlord48 » 26 zář 2019 14:31

Neví někdo jak rozběhnout češtinu na verzi z Epic store?

Uživatelský avatar
liborek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2467
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Re: Batman Arkham City GOTY Čeština

Příspěvekod liborek » 19 říj 2019 15:12

Viz: overlord48. Taky bych rád věděl.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • DirectX, visual C++ 2008 x86, Nvidia PhysX na hru Batman Arkham City
    od Klisnic » 04 dub 2019 15:06 » v Hry
    3
    823
    od Klisnic
    08 dub 2019 19:15
  • Čestina Tropico 5
    od memalky » 06 led 2019 18:54 » v Hry
    4
    3000
    od memalky
    06 led 2019 19:22
  • Assassin's creed 2 - čeština
    od RestyCZ » 11 úno 2019 22:08 » v Hry
    1
    1354
    od Rewqa
    24 úno 2019 13:27
  • Diablo II Čeština
    od Murdos18 » 22 čer 2019 20:47 » v Hry
    7
    604
    od pompo
    23 čer 2019 09:10
  • čeština do GTA SA ze steamu
    od Yunni023 » 15 úno 2019 14:26 » v Hry
    2
    739
    od petr22
    15 úno 2019 15:04

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti