Vyplatí se koupit BF3 nebo BF4?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vyplatí se koupit BF3 nebo BF4?
dobrý den, chtěl bych se tu sváma poradit jestli koupit bf 3 a nebo bf4. Peněz moc nemám tak radši ušetřím a koupím si ještě call of duty
. Děkuji za tipy :)

Naposledy upravil(a) Žbeky dne 09 bře 2014 21:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Multiplayer hra
Bf3 bude pomalu stracet hrace takze bych sel do Battle 4...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jinak tady jsem našel http://aukro.cz/show_item.php?item=4024 ... wwodXroASA byl by tam i MP? je to nové ale za tu cenu mě to nějak nepřijde.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2014 19:54) ---
aha MaxDel ale tak mw2 už je taky staré a je tam furt hráčů jak nasraných
mě to spíše zajímá po stránce kvality multiplayeru :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2014 19:54) ---
aha MaxDel ale tak mw2 už je taky staré a je tam furt hráčů jak nasraných

Cena je ok cas do konce 1h, mp tak nejspis bude, co nejdriv kontaktuj toho cloveka a zeptej se ( ale mel by tam byt )
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jinak jak by jste posoudil kdyby jste porovnával multiplayer bf3 s bf 4 ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2014 19:59) ---
ale ten borec tam psal toto Pokud si přejete Battlefield 3 "pouze" bez prémiového účtu tak by tam snad měl být ne ? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2014 19:59) ---
ale ten borec tam psal toto Pokud si přejete Battlefield 3 "pouze" bez prémiového účtu tak by tam snad měl být ne ? :)
Nemám multiplayer Bf 4 jen single ( zatim ) ale bf 3 ma dobry multiplayer... kvalitni je i na MW3
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
no tak ted bych zakoupil bf3 premium a pak bych asi šel do mw3 aspon už budu rozhodlí, přemýšlel jsem totiž i nad BO2.
Asi tak...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
tady ještě píše:
Premium service key - aktivuje váš účet jako prémiový, díky kterému získáte přístup ke všemu co hra nabízí (další mapy, zbraně, vozidla a mnoho dalšího). když hrajete SP tak tam stejně účet nemáte, nebo jo ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2014 21:27) ---
píše že tam je MP ale že se tam žádný kod na MP nezadává že mi pošle kod na stáhnutí hry a na prémium účet.
píše že tam je MP ale že se tam žádný kod na MP nezadává že mi pošle kod na stáhnutí hry a na prémium účet.
Premium service key - aktivuje váš účet jako prémiový, díky kterému získáte přístup ke všemu co hra nabízí (další mapy, zbraně, vozidla a mnoho dalšího). když hrajete SP tak tam stejně účet nemáte, nebo jo ?
Re: Vyplatí se koupit BF3 nebo BF4?
Řešit tady jestli je lepši CoD Multiplayer nebo BF by tu rozpoutalo jen zbytečny flame :) Proto se do toho pouštět raději nebudem.
Mě osobně vyhovuje BF serie, BF4 bych prozatim nekupoval - za a, čim dele počkaš tim vic slevni za b, Netcode je tak domr*** ze bys jen tloukl hlavou o stul neuzil by sis to hrani. c, každym patchem 2 věci opravi 3 věci zmrvi
BF3 bych byt tebou si klidně koupil za 300 Kč se da sehnat i s premiem a BF3 komunita je ještě dost velká + hodně hraču co skusilo 4ku se vratilo nazpět ke trojce - čekaji až chlapci v EA BF4 dopilujou a pujde si ji pořadně užit.
Ale pokud si zvykly na CoD nebo Cska či tak připrav se na to že ti to nepujde nebo te to dokonce nebude ani bavit :)
Mě osobně vyhovuje BF serie, BF4 bych prozatim nekupoval - za a, čim dele počkaš tim vic slevni za b, Netcode je tak domr*** ze bys jen tloukl hlavou o stul neuzil by sis to hrani. c, každym patchem 2 věci opravi 3 věci zmrvi
BF3 bych byt tebou si klidně koupil za 300 Kč se da sehnat i s premiem a BF3 komunita je ještě dost velká + hodně hraču co skusilo 4ku se vratilo nazpět ke trojce - čekaji až chlapci v EA BF4 dopilujou a pujde si ji pořadně užit.
Ale pokud si zvykly na CoD nebo Cska či tak připrav se na to že ti to nepujde nebo te to dokonce nebude ani bavit :)
Já si osobně myslím BF3. BF4 je recyklovaná verze BF3 s lepší grafikou a pár nových map. BF3 navíc teď koupíš za 200 korun :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No sehnal jsem bf3 i s premkem za 400-. což je podle mě dobrá cena. Ted bych byl rád kdyby jste mi doporučili CoD který má asi nejlepší MP PvP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2158
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:12