Zdravím, poslední rok, mě čím dál tím více připadá, že hry jsou horší a horší. Poslední kvalitní hra, kterou jsem si zahrál byla Assasins Creed Black Flag a Far Cry 3. Jinak jsem vyzkoušel všechny ty nové "hry" jako například Watch Dogs, což jsem ale po půlhodině totálního zklamání vypl, a prodal. Zkoušel jsem fakt hodně her, Sniper Elite 3, CoD Ghosts, Battlefield 4 atp. všechny "známější" kousky mám vyzkoušené. Jinak jsem dohrál většinu dobrých her od Mafie, přes Mass Effect po Skyrim.
Pak to vypadá tak, že má člověk Haswellovou i5tku, GTX760 a nainstalováno v PC mám akorát tak FIFU 14, CS 1.6 a WoWko. Rád bych věděl jestli je to mnou, že nemám už tu výdrž u tý hry zůstat, nebo jestli je to v těch hrách.
Chtěl bych, aby mi někdo doporučil nějakou hru, u který se fakt nebudu nudit ale zároveň ať není stará, např. 2010 a mladší. Žánr RPG, Střílečka nebo zkrátka něco s dobrým příběhem, který beru jako první prioritu celé hry.
Díky moc za názory
Herní krize?
Herní krize?
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Re: Herní krize?
Dota 2, třeba, to tě zabaví.
Zkoušel jsem oboje, moc nejsem na ty MOBA hry, není to špatné, chvíli jsem to hrál ale na Multiplayer mám převážně FIFU, kterou dokážu hrát i celej den. Chtělo by to fakt nějakej hodně dobrej příběh:)
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Na krizi bych to neviděl, spíše posun. Počkej si, přijdou Assassin's Creed Unity, Far Cry 4, GTA V, Battlefield Hardline, to samé i s jinými hrami na konzole. Je pravda, že v posledních měsících to kleslo, ale na letošní E3 bylo mnoho k vidění, takže se máme na co těšit. Jistě si brzo zahraješ další skvělé hry.
Doporučena byla jedna výše od Oxxida.
//edit - příběhové jednoznačně Assassin's Creed, starší LA Noire, stačí hledat
Každopádně, když si počkáš, tak se dočkáš...

AC mám projeté všechny, L.A Noire jsem také dohrál:)
GTA V jsem dohrál na Xboxu, ale přijde mi to že se vždycky těším na nějakou hru, najednou to zapnu, vydržim u toho tak den a pak mě přestane hra bavit.. nevím no čím to je
GTA V jsem dohrál na Xboxu, ale přijde mi to že se vždycky těším na nějakou hru, najednou to zapnu, vydržim u toho tak den a pak mě přestane hra bavit.. nevím no čím to je
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Mas stesti, ze dneska se ty hry delaji s velice kratkou herni dobou a malou obtiznosti......
Dark Souls II, presny opak toho co rika petr.
Mě to takhle připadá už asi dvacet let, a rozhodně to není jen pocit 
Proč nezkusíš něco staršího? Nebo opravdu starého? Zkus nabrat trochu inspirace: http://www.root.cz/serialy/unixove-vyko ... x&icc=more

Proč nezkusíš něco staršího? Nebo opravdu starého? Zkus nabrat trochu inspirace: http://www.root.cz/serialy/unixove-vyko ... x&icc=more
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Možná to nebude tvoje parketa,a jestli jsi to ještě nezkoušel tak zkus Euro truck simulátor 2,teď s tím MP to je vynikající a zabaví na pěkně dlouhou dobu,já bych dřív neřekl že budu hrát něco co vypadá tak nudně,ale zkusil jsem to a teď už težko vypnu počítač
Pak třeba ještě Saint row,jakt The Third tak IV(tam je příběh sice trochu jinej,ale taky dobrý),The walking dead(hlavně příběh,možná trochu odpočinkové) nebo zkus třeba znova zahrát GTA :)

Pak třeba ještě Saint row,jakt The Third tak IV(tam je příběh sice trochu jinej,ale taky dobrý),The walking dead(hlavně příběh,možná trochu odpočinkové) nebo zkus třeba znova zahrát GTA :)

- TheEffectex
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel si Crysis I a II? 3ka stojí zah*vno.
MB MSI B85-G43
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Fury 1600 MHz
PSU Seasonic M12II-520W
SSD Samsung 850 EVO 120GB(System) HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB
LCD BenQ XL2411Z
MOUSE Razer Deathadder PAD Razer Goliathus
AUDIO Kingston HyperX® Cloud
KB: Corsair Strafe
OS Win 7 Ultimate 64bit
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Fury 1600 MHz
PSU Seasonic M12II-520W
SSD Samsung 850 EVO 120GB(System) HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB
LCD BenQ XL2411Z
MOUSE Razer Deathadder PAD Razer Goliathus
AUDIO Kingston HyperX® Cloud
KB: Corsair Strafe
OS Win 7 Ultimate 64bit
A co třeba Stalker:Call of Prypjat + Misery mod - to by mohlo člověka zabavit na dost dlouho.
VSmanCZ píše:Na krizi bych to neviděl, spíše posun. Počkej si, přijdou Assassin's Creed Unity, Far Cry 4, GTA V, Battlefield Hardline, to samé i s jinými hrami na konzole. Je pravda, že v posledních měsících to kleslo, ale na letošní E3 bylo mnoho k vidění, takže se máme na co těšit. Jistě si brzo zahraješ další skvělé hry.
VSman je docela optimista

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3051
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek