Uplay

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Kadlec6565
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Uplay

Příspěvekod Kadlec6565 » 09 zář 2014 20:33

Zdravím, chci se zeptat, dělá to jenom mě nebo Uplay nejde hodin dolů k hodinám jako například steam ?

Obrázek

Reklama
onnetoon
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Uplay

Příspěvekod onnetoon » 09 zář 2014 20:45

Bohužel nejde nastavit aby se uplay stáhl do lišty :/

alexh967
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod alexh967 » 22 srp 2015 17:22

Zdravím. Mám problém s prihlásením sa do Uplay. Mám kúpenú hru Assasin's Creed 3 ktorá mi ho nainštalovala no ale keď Uplay zapnem a napíšem prihlasovacie meno aj heslo a dám prihlásiť, tak mi napíše že nieje možné prihlásiť ma pretože mám problém s internetovým pripojením pričom internet mi normálne beží !...Neviem čo s tým mám robiť prosím vás poradťe

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 srp 2015 17:45

Jakýkoli program jde zařadit i do systraye, stačí k tomu mít vhodné nástroje ...

Captain Tray Pro 6.5-Umožňuje snadno minimalizovat aktivní okna do oblasti hlavního panelu, „skrytého“ panelu nebo oznamovací oblasti hlavního panelu.exe

Put in Tray 2.0 FW 448kB libovolný program miniaturizuje do tray.zip

Tray Tools 2000 2.2-Umožňuje umístit až 24 programů do Traye pro rychlé spuštění jedním kliknutím.zip

Trayer 3.21-Utilitka, která zabraňuje vzniku nepřehledne a zaplněné Taskbar. Přesouvá tlačítka minimalizovaných programů do System Tray.exe

Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye, ...

Zpět na “Hry”