Uplay
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Uplay
Zdravím, chci se zeptat, dělá to jenom mě nebo Uplay nejde hodin dolů k hodinám jako například steam ?

Re: Uplay
Zdravím. Mám problém s prihlásením sa do Uplay. Mám kúpenú hru Assasin's Creed 3 ktorá mi ho nainštalovala no ale keď Uplay zapnem a napíšem prihlasovacie meno aj heslo a dám prihlásiť, tak mi napíše že nieje možné prihlásiť ma pretože mám problém s internetovým pripojením pričom internet mi normálne beží !...Neviem čo s tým mám robiť prosím vás poradťe
Re: Uplay
Jakýkoli program jde zařadit i do systraye, stačí k tomu mít vhodné nástroje ...
Captain Tray Pro 6.5-Umožňuje snadno minimalizovat aktivní okna do oblasti hlavního panelu, „skrytého“ panelu nebo oznamovací oblasti hlavního panelu.exe
Put in Tray 2.0 FW 448kB libovolný program miniaturizuje do tray.zip
Tray Tools 2000 2.2-Umožňuje umístit až 24 programů do Traye pro rychlé spuštění jedním kliknutím.zip
Trayer 3.21-Utilitka, která zabraňuje vzniku nepřehledne a zaplněné Taskbar. Přesouvá tlačítka minimalizovaných programů do System Tray.exe
Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye, ...
Captain Tray Pro 6.5-Umožňuje snadno minimalizovat aktivní okna do oblasti hlavního panelu, „skrytého“ panelu nebo oznamovací oblasti hlavního panelu.exe
Put in Tray 2.0 FW 448kB libovolný program miniaturizuje do tray.zip
Tray Tools 2000 2.2-Umožňuje umístit až 24 programů do Traye pro rychlé spuštění jedním kliknutím.zip
Trayer 3.21-Utilitka, která zabraňuje vzniku nepřehledne a zaplněné Taskbar. Přesouvá tlačítka minimalizovaných programů do System Tray.exe
Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye, ...