Dobrý den,potřeboval bych poradit.Mám problém se spuštěním hry NosTale.Mám win7.Hra mi běžela asi 3 dny bez potíží,po 3 dnech zapnu,rozjede se a najede mi okno k přihlášení,když se chci přihlasit najednou program neodpovidá a zešedne.zkoušel jseM CCLEANER i odinstalovat a znovu nainstalovat danou hru,vypnul avast i ho uplně odstranil.Potíže pořád trvají.Před tím než sem hru spustil tak tu byl na pc muj mladší brácha a butoval si z CD na flash jenže jak stahl wintoflash tak si to udělal a poté co to měl už sem hru nezpustil :( odinstaloval jsem i wintoflash co stahl a stále nic :( zkoušel jsem i vyčištění disku a pořád nic :( prostě si nevím rady :( a nová instalace win taky nepomáhá.Četl jsem na internetu že to je přetížením možná procesoru,ale ja se v tom nevyznám,třeba aby počítač nepracoval na procesoru ale ram.prosím vás o radu.Kdyžtak mi pište na e-mail: buriska.jarek2@seznam.cz,nebo sem :) protože tady v tom se moc nevyznám.Děkuji mockrát.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2015 13:01) ---
To mě opravdu nikdo neporadí jak tomu zabránit ? :(
System neodpovídá (NosTale)
Re: System neodpovídá (NosTale)
Ahoj.. Mohl bys podrobněji popsat ten problém? Jestli tak i poslat screen. Zkoušel jsi čekat po tom "zešednutí"? Jak to reagovalo? Mělo by se to po chvíli rozjet samo.
Ahoj,no takže když zapnu hru jako klient tak pak jak naběhne samotná hra k přihlášeni,tak dám ID a HESLO a poté co dám spustit zešedne okno hry a poté mě to vykopne zase k přihlášení,čekam jsem i jestly to naběhne a stále nic :O prostě padá systém nebo ja nevim.moc se v tom nevyznam.jinak dekuju za kazdou pomoc.jinak po ty chvily se to stejne nerozjede.
Tohle se mi stalo taky.. Nebyla potřeba nic reinstalovat ani nic dělat se systemem.. Vždy po přihlášení mi padl obraz a když naskočil, kolonky s ID a heslem byly prázdné. Pokud máš tenhle problém, nevrtej se v systému. Řešilo se to hodněkrát v FB skupině "Nostalíci". Mě osobně, ale i většině druhým, stačilo počkat den. Hra pak jela bez problému. Druhá možnost fixnutí tohoto problému byla, že Nostale celé odinstaluješ (komplet všechny soubory), pročistíš PC pomocí programu CCleaner, hodíš defragmentaci disku a přetáhneš si už nainstalovaný Nostale z USBčka. Nespouštěj hru přes GameForge, prostě si stáhni NostaleCZ z uložta. Snad jsi mě pochopil dostatečně 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3342
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2140
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5873
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-