Zdravím, při vyšším rozlišení jak 1920x1080 mám na obrazovce permanentně ve stejné pozici pár znaků - jen s aktivovanou češtinou. Asi bych to ani neřešil, pokud by ovšem ony znaky nezasahovaly do textů. Neví někdo, kde a v čem to opravit? Nerad bych hrál jen ve full HD nebo bez češtiny.
//problém ...
//mmmartin
Skyrim FHD + čeština - nežádoucí znaky na obrazovce.*
Skyrim FHD + čeština - nežádoucí znaky na obrazovce.*
MB Asus B85-Pro gamer , CPU Intel Xeon E3-1231V3, RAM 16 GB CL9 Crucial Ballistix 1600 MHz, GPU MSI GTX 980Ti Gaming 6G, SSD Crucial MX200 250GB, HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB. Zabaleno v: CASE Fractal Design Define R5 s: PSU Corsair RM 650W. LCD Dell U2515H
Re: Skyrim FHD + čeština - nežádoucí znaky na obrazovce.*
Zdravím,
nevím jestli to bude ještě někoho zajímat, ale přišel jsem na to jak se těch znaků zbavit. Cenega samozřejmě nepomohla, informoval jsem je o tom problému před pěti lety a nic neudělali. Takže když jsem se teď rozhodl Skyrim znovu projít se všemi DLC a zjistil, že ty znaky tam pořád jsou tak jsem se po tom rozhodl pátrat, trochu hrabání v souborech a nakonec se mi to povedlo opravit.
Tam kde máte nainstalovanou hru v pod adresáři Data\Interface\ je soubor "translate_czech.txt" ten otevřete v textovém editoru a na řádku č.184 je napsáno "$LEVEL UP NOVÁ ÚROVEŇ" tak to přepište na "$LEVEL UP NOVA UROVEN" a máte opraveno.
Pokud by jste měli nějaké dotazy na mě a nebo by Vám to pořád nefungovalo, napište mi.
nevím jestli to bude ještě někoho zajímat, ale přišel jsem na to jak se těch znaků zbavit. Cenega samozřejmě nepomohla, informoval jsem je o tom problému před pěti lety a nic neudělali. Takže když jsem se teď rozhodl Skyrim znovu projít se všemi DLC a zjistil, že ty znaky tam pořád jsou tak jsem se po tom rozhodl pátrat, trochu hrabání v souborech a nakonec se mi to povedlo opravit.
Tam kde máte nainstalovanou hru v pod adresáři Data\Interface\ je soubor "translate_czech.txt" ten otevřete v textovém editoru a na řádku č.184 je napsáno "$LEVEL UP NOVÁ ÚROVEŇ" tak to přepište na "$LEVEL UP NOVA UROVEN" a máte opraveno.
Pokud by jste měli nějaké dotazy na mě a nebo by Vám to pořád nefungovalo, napište mi.
Naposledy upravil(a) Martab dne 19 čer 2016 12:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Toto je diskuzní fórum, né soukromá poradna, takže problémy se řeší v tématech, né přes SZ...
Důvod: Toto je diskuzní fórum, né soukromá poradna, takže problémy se řeší v tématech, né přes SZ...