FIFA 15 - Jak upravit hráče v módu „kariéra” Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

HAFcool
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

FIFA 15 - Jak upravit hráče v módu „kariéra”

Příspěvekod HAFcool » 21 zář 2015 19:10

Zdravím,

mám menší problém, u kterého jsem se seknul. Poprvé od FIFY 12 jsem si udělal kariéru hráče s tím rozdílem, že je to za existujícího hráče.

Můj problém spočívá v tom, že jsem přestoupil a nerad bych nosil krásné číslo 90. Bohužel ale nelze hráče nijak upravit, ani po zakoupení možnosti „Edit player” v herním katalogu možností.

Je to vůbec nějak možné? Zkoušel jsem to ještě přes Creation Mastera, ale ten mého hráče vůbec nevidí.

Předem děkuji za odpověď, pěkný den.

PS: Pro lepší pochopení přikládám přílohu.
Přílohy
Výstřižek.PNG

Reklama
es1ck0
nováček
Stav:

Re: FIFA 15 - Jak upravit hráče v módu „kariéra”

Příspěvekod es1ck0 » 23 zář 2015 22:13

Jestli máš VP za vytvořenýho hráče, tak v CM ho neuvidíš, protože CM bere data z soupisek FIFY. Ledaže bys nějakýho hráče v tom CMku upravil, dal mu jméno, ksicht, pozici, skilly a atributy jaký chceš ty, pokud se chápem. Václav Černý neni v ModdingWay update pro FIFU 14, tak jsem si přejmenoval nějaký jméno, vzal jsem jeho staty z FIFY 16 a tím pádem jsem ho mohl najít i v CM. :)

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Re: FIFA 15 - Jak upravit hráče v módu „kariéra”  Vyřešeno

Příspěvekod HAFcool » 23 zář 2015 22:59

Jojo, taky mě to napadlo, ale až takhle hluboko jsem to nechtěl hrotit, koneckonců je to jen číslo.

Na netu jsem našel pár modifikátorů kariér, ale chtělo to zase hromadu instalací, tak jsem se na to vykašlal. Můžu to uzavřít tak, že to nelze (alespoň mně se to nepovedlo) upravit.

Upravovat lze pouze hráč, který je vytvořen na začátku kariéry. Díky za odpověď.

Zpět na “Hry”